A túl harsány Köllő Babett másodlagos nemi jellegein túl

Ki is az igazi Köllő Babett? Melyik az igazi énje? 

Köllő Babett “csak” egy színésznő volt, aki a színpadon túl is kapott kisebb szerepeket is pár sikeresebb magyar filmben. De tegyük is hozzá, hogy ezek az alakítások azért nem vették el a fókuszt a történet igazi szereplőiről, de az is igaz, hogy nem is rontotta el a jelenetet a jelenléte. Láthattuk örömlányként a Kontrolban, valamint Dopeman egyik klipjében, a Nincsen köztünk csicskában is látható, amint egy medencében, bikiniben rázza. Mondhatnánk azt, hogy Babett messze túlszárnyalta már az ilyen szintű karaktereket, amiket meg kellett formálnia az említett filmben és klipben, de Feleségek luxuskivitelben ide, Celeb vagyok, ments ki innen! És Sztárban Sztár zsűrizés oda, még mai is leginkább csak a testi adottságaival kapcsolatban születnek róla cikkek, hála az egyes újságok egyszerű szerkesztési elveinek, illetve az olvasók kifinomult ízlésének, ami ezek szerint még mindig megáll annyiban, hogy: C-S-Ö-C-S-Ö-K. 

Forrás: google.com

 

Na nem mintha Köllő Babett ne akarna ebből profitálni. Az, hogy miként néz ki, illetve mennyire mutogatja magát és pakolja ki vagy be a másodlagos nemi jellegét az az ő dolga. Hogy a tévében műsorvezetőként, zsűriként mennyire tudja érvényesíteni az akárhány köbcenti szilikon alatt megbújó szívből jövő érzéseit, az is más. Csak az a baj, hogy nehezen ad hitelt az ember bármilyen megnyilvánulásának, mer annyi féle és fajta Köllő Babettet megismert már az ember, mintha csak egy végtelen multiverzum különböző variánsait látnánk. 

Drágám, add az életed!: Kellett ez nekünk, mint fuldoklónak a beöntés!

Öt év után tért vissza a Drágám, add az életed!, hogy harmadvonalbeli celebek és párjaik ugráljanak a színpadon, miközben Köllő „Luxusfeleség”Babett beszólogat nekik, de legalább Tilla is ott van.

Tovább

 

Mintha minden szituációara lenne egy Babett, amit elő tud kapni és a bőrébe tud bújni. Van a már sokat emlegetett, kizárólag női kromoszómának és némi optikai tuningként behelyezett implantátumnak köszönhetően, csak a felsőteste, annak is a derék és nyak közötti része miatt érdekes Babett. Ez elég az üres cikkekhez és üdítőitalos szponzorációkhoz. 

Van a túl harsány, zsűriként a legfrankóbbat megmondó, ha kell izomból elérzékenyülő Babett. Ez az a karakter, amiből már van egy Tóth Gabi, de kellett még egy.

És itt nehéz megmondani, hogy ki kinek a 2.0-ás változata, hogy melyikük a Wish-ről rendelt Köllő Babett, illetve a Tesco gazdaságos Tóth Gabi.

Akad itt még a “tisztességgel” megöregedni nem akaró, örök fiatal és crazy, viccesen bohókás Köllő Babett, aki úgy akar a fiatalabb közönséggel rezonálni, hogy összeáll már ismert és menő youtuberekkel. Ebből voltak rosszabb próbálkozásai, mint amikor Csecse Attilával volt valami közös kis bénázásuk, de volt jobb is, amikor jól kitalált koncepció mentén vittek egy mindenki számára könnyen kimozogható, abszolút komfortzónán belülre eső szerepet Dancsó Péterrel.

És mindezek mellett van az a Babett, aki már megélt ezt-azt az életben, aki tudna miről mesélni és mesél is. Beszél az anorexiájáról, de arról is, hogy három kisbabáját is elvesztette már. Beszélt lelki - jó, inkább spirituális - dolgokról.  De gyerekkorról, nevelésről, anyaságról is beszélt egész nyíltan. És a bulvár témáktól éppen nem idegenkedő Palikék Világa című műsorban összegezte, hogy mennyi tévhit van vele kapcsolatban.

Köllő Babett olyan, mint Kirk Lazarus. Igen, a Trópusi vihar egyik karaktere, akit Robert Downey Jr. alakít. Azért hasonlítanak egymásra, mert Lazarus esetében az volt, hogy method actorként annyi szerepet eljátszott már, hogy elkezdtek “összeolvadni a csávók.” Mutatom: 

Babett esetében is kezdenek összeolvadni a különböző figurák. Persze nem kell egy embernek csak egyvalamilyennek lennie. Viszont olyan sok különböző karaktert láttunk már Babettől, hogy nehéz eldönteni, hogy melyik is az igazi. Ha mindegyikben önazonos, az sem feltétlenül baj, csak akkor jönnek a félreértések és a hiteltelennek tűnő szereplések, hisz a szemérmetlen üdítőital-reklámozás kioltja a mély, komolyan megnyílni képes Babett képét. És fordítva.