A Westworld vadnyugati díszletvárosa is porig égett a kaliforniai erdőtűzben

A lángok nem kímélték Paramount Ranch-et. Az amerikai A nagy Ő villája is károkat szenvedett.

Napok óta erdőtűz pusztít Kalifornia államban: a halottak száma már 39-re nőttsokan eltűntek, százakat kellett evakuálni az otthonából, házak ezrei váltak lakhatatlanná. Gerard Butler fotója bejárta a netet, miután a kitelepítése után visszamehetett a malibui háza romjaihoz, de a tűzvész elérte Agoura Hillst is: itt állt a Paramount Ranch-en az a vadnyugati díszletváros, amit a Westworldben is láthattunk – ez égett most néhány épület kivételével teljesen porig.

Az HBO hivatalos közleményben is megerősítette a szomorú hírt:

A Pramount Ranch volt a Santa Clarita-i Melody Ranch mellett a másik helyszín, amit a Westworld első két évadának forgatása idején helyszínnek használtunk. Jelenleg nem folyt ott semmilyen munka, ami a Westworld tévésorozattal lenne kapcsolatos, és a helyszínt is időben sikerült evakuálni, de még nem tudtuk megállapítani, mekkora kárt szenvedtek az épségben maradt épületek. Ami most a legfontosabb: fogadják együttérzésünket mindazok, akiket bármilyen formában érintett ez a szörnyű tűzvész!

Az Entertainment Weekly magazin információi szerint megsérültt a lángokban az a kúria is, ahol korábban a női és a férfi A nagy Ő tévéműsort forgatta az amerikai ABC csatorna. (via Independent)