Agymenők: még több spin-off jöhet?

Csütörtökön lement az utóbbi évek legnépszerűbb sitcomjának utolsó része, ezzel pedig végleg el kellett búcsúznunk kedvenceinktől. De a búcsú vajon tényleg örökre szól?

A sorozatot sugárzó CBS csatorna a napokban be is mutatta a 2019 őszi műsortervét, amelyben értelemszerűen már nem volt benne az Agymenők – helyette a széria spin-offja, A ifjú Sheldon került be a csütörtök este 8-as műsorsávba. Ez persze szintén keserédes pillanat volt, de egyúttal reménysugarat is jelent.

A Deadline ugyanis megkérdezte a csatorna szórakoztató tartalmakért felelős elnökét, Kelly Kahlt, vajon lesz-e az egyébként szintén igen népszerű Az ifjú Sheldonon kívül más Agymenők-testvérsorozat is – a válasz pedig határozottan kedvező volt.

Forrás: HBO

 

„Ha Chuck (Chuck Lorre ötletgazda – a szerk.) megkeres minket potenciális spin-offok ötletével, mi tárt karokkal várjuk” – mondta Kahl. „De nem erőszakoskodunk, nem támasztottunk semmi igényt. Tiszteletben tartjuk Chuckot.

Amikor úgy gondolja, van valamije, eljön és megbeszéljük. Ez a megállapodás”

– tette hozzá.

A lap megkereste Lorre-t is, aki sajnos nem adott egyértelmű választ, és úgy tűnik, egyelőre nem szerepel a tervei között egy újabb Agymenők-spin off megírása. Jelenleg ugyanis többi sorozatával, a hamarosan induló Bob Hearts Abisholával, a szintén a CBS-en futó Anyák gyöngyével és a már említett Az ifjú Sheldonnal (amiből a május 17-én záruló második után lesz harmadik, sőt negyedik évad is) és a Netflix-es The Kominsky Methoddal van elfoglalva.


(via Deadline)