Agymenők: végső búcsú

A napokban vették fel a sitcom utolsó, adásba kerülő epizódját. Szem nem maradt szárazon.

Április 30. óta a Warner Bros. burbanki stúdiójáról, a Studio 25-ről már nemcsak az mondható el, hogy valaha itt forgatták a Casablancát, a Bonnie és Clyde-ot vagy a Szárnyas fejvadászt, hanem azt is, hogy az Agymenőket – hiszen felvették az utolsó, 279. epizódot (ami majd a sitcom lezárultakor, május 16-án kerül adásba), ezzel pedig ők is a filmtörténelem részévé váltak.

Egy 12 éves sikertörténet zárul most le, és ez bizony minden szereplőre és alkotóra hatással volt, szóval elérzékenyülve vettek búcsút a sorozattól. „Ezzel a munkával mindannyiunk számára egy álom vált valóra” – emlékezett a kezdetekre, 2007. szeptember 24-re Johnny Galecki (Leonard), gombóccal a torkában. Kaley Cuoco (Penny) pedig könnyeivel küszködve csatlakozott hozzá. „Az Agymenők örökre megmarad a szívünkben” – mondta.

A sztárok természetesen Instagram oldaluk számára is megörökítették az ünnepélyes, utolsó pillanatokat. Jim Parsons (Sheldon) a sitcom-beli lakásuk ajtaját fotózta le, és az alá írta oda búcsúmondatait. Mayim Bialik (Amy) egy rövid videóval köszönt el, amelyben végigpásztázta a helyszínt. Melissa Rauch (Bernadette) egy fekete-fehér csoportképet rakott ki, Kevin Sussman (Stuart) pedig szinte mindegyik kollégájával lőtt egy közös selfie-t.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Final bows tonight @bigbangtheory_cbs

Kaley Cuoco (@kaleycuoco) által megosztott bejegyzés,

Kaley Cuoco a stáb utolsó meghajlásáról tett ki egy képet, de nem maradt adós a búcsúval Kunal Nayyar (Raj) sem. Ő egy csodálatos összeölelkezős fotó mellé írt rendkívül megható sorokat. „Köszönöm. Köszönöm a szavaitokat. Köszönöm a bátorításotokat. Köszönöm, hogy éjjel-nappal együtt voltunk. Köszönöm a sztorikat, amiket megosztottatok, hogy milyen érzés a sorozatot nézni. Köszönöm a nem olyan szép időket is.

Köszönet, amiért felemeltetek minket, amikor lent voltunk. A hírnév néha olyan, mint egy kalitka, szóval azt is köszönöm, hogy tettetek róla, hogy legyen bátorságom kiszabadulni.

Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy a színpadon ünnepeljem a szülinapom a hat legjobb barátommal. És köszönöm, hogy vagytok, mert nélkületek mi sem lennénk itt. Szóval ez most nektek szól, rajongók, utoljára. Szeretettel és hálával: Kunal” – írta a színész.


(via Deadline)