Ausztriában már márciustól lesz Disney+, hozzánk viszont lehet, hogy csak 2021-ben jut el!

Nagy-Britannia, Írország, Franciaország, Németország, Spanyolország, Svájc, Belgium, Portugália és a skandináv országok pár hónap múlva már legálisan nézhetik a Mandaloriant.

A nemrég elstartolt Disney+ streaming szolgáltató tavaly óta csak az Egyesült Államokban, Kanadában, Ausztráliában és Új-Zélandon, valamint tesztjelleggel Hollandiában elérhető. Március 24-től viszont már Nagy-Britannia, Írország, Franciaország, Németország, Spanyolország, Svájc és a szomszédos Ausztria Csillagok háborúja-rajongói is legálisan nézhetik a The Mandalorian tévésorozatot havi 6,99 euróért (vagy egy évre szóló 69,99 eurós előfizetéssel). Nyáron a Disney+ tovább terjeszkedik Belgium, Portugália és a skandináv országok felé, magyar rajongókban viszont joggal merül fel a kérdés:

Mikor lesz már végre nálunk is elérhető a Disney+?!?

Forrás: Lucasfilm / Disney+

 

A Ziro.hu, hazánk első számú Star Wars-ügyi hírportálja hosszas levelezés után végre választ kapott a kínzó kérdésre! Marta Szafranska, a Disney kelet- és közép-európai részlegének vállalati kommunikációs igazgatója válaszleveléből az derült ki, hogy 2020 októbere előtt szinte biztosan nem lesz Magyarországon Disney+, sőt, könnyen lehet, hogy a hazai indulás 2021-re csúszik át. (Deadline)