Az Agymenők Sheldonja a sitcom befejezése után a semmibe ugrott

Jim Parsonsnak fogalma sem volt, mihez fog kezdeni a bogaras fizikus bőrében eltöltött 12 év után. Aztán jött a sorozatpápa, Ryan Murphy…

Jim Parsons 2007-től egészen a 2019 májusi utolsó epizódig játszotta Sheldon Coopert (akinek az ifjúkori kalandjait három éve egy spin-off/előzménysorozatban láthatjuk, Az ifjú Sheldonban, de ebben Parsons csak narrátorként hallható).

Habár időről időre mi is hírt adtunk róla, hogy a sztár beszáll ebbe vagy abba a sorozatba, azokban nem színészként, hanem az általa alapított produkciós cégen keresztül producerként vesz részt – szóval az Agymenők óta eltelt szűk egy évben tényleg nem láthattuk semmiben.

„Ryan az életem és a karrierem egy olyan pontján talált meg, amikor, és ezt egészen őszintén mondhatom, fogalmam sem volt róla, mit csinálok legközelebb,

vagy hogy egyáltalán mit szeretnék csinálni” – nyilatkozta most a színész új szerepe kapcsán, amit Ryan Murphy (Kés/alatt, Glee – Sztárok leszünk, Amerikai Horror Story, Viszály, American Crime Story, Scream Queens: Gyilkos történet) netflixes sorozatában, a Hollywoodban kapott.

„Csak pár hónappal az Agymenők befejezése után jártunk, és nem fogom elárulni, mit keresgéltem éppen, mert nekem magamnak sem volt fogalmam róla. De arra gondoltam, ha belefutok, akkor majd biztos fogom tudni, hogy ez az. És akkor jött Ryan, és ezen kívül mást nem is kellett tudnom” – tette hozzá Parsons, akit május 1-jén már meg is nézhetünk a sorozatban, mint tehetségkutató ügynököt (a Hollywoodról itt és itt írtunk részletesebben korábban).


(via Independent)