Az Agymenők sztárja egy igazi színészlegendával forgat

A Sheldon szerelmét alakító Mayim Bialik bemutatkozó nagyjátékfilmjét Dustin Hoffmannal és egyik Agymenők-beli kollégájával a főszerepben rendezi.

A filmes karrierjét gyerekszínészként kezdő Bialik (a nálunk kevésbé ismert Webster, Molloy és Blossom című sorozatokban játszott) előadóművészi pályája mellett összehozott egy PhD-t neurológiatudományból, és négy könyve is megjelent.

Ilyen háttérrel meglehetősen logikus lépésnek tűnik a forgatókönyvírás és a rendezés, és most, hogy felszabadult az Agymenőkkel járó kötelezettségek alól, a színésznő bele is vágott egy komolyabb kérdéseket is boncolgató vígjátékba (dramedybe).

Mayim Bialik és Jim Parsons az Agymenőkben. Forrás: ABC

 

A 2020. október 20-án bemutatandó As Sick As They Made Usnak a forgatókönyvét is Bialik írta, és a rendező is ő lesz: olyan színészeket dirigál majd, mint a hollywoodi legenda, Dustin Hoffman, az egyebek mellett a Szex és New Yorkból és a Beépített szépségből ismert Candice Bergen, Olivia Thirlby (Juno) és a szintén az Agymenőkben játszott Simon Helberg.

A film egy elvált kétgyermekes anyukáról szól, aki új szerelemre talál, annak ellenére, hogy meglehetősen diszfunkcionális családja elég erősen jelen van az életében.

„Alig várjuk, hogy ezek a ragyogó színészek életre keltsék ezeket az izgalmas és szerethető karaktereket.

Kiváló színészgárdánk is osztja az alapanyaghoz fűződő lelkesedésünket, szóval izgatottan várjuk, hogy láthassuk Mayim vízióját valósággá válni” – nyilatkozta Clay Epstein, az As Sick As They Made Us executive producere.


(via Collider)

Amennyiben értesítést szeretne kapni az olimpiával kapcsolatos Port.hu tartalmakról, kattintson ide és iratkozzon fel az értesítésekhez.

Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu