Az Agymenők sztárja egy igazi színészlegendával forgat

A Sheldon szerelmét alakító Mayim Bialik bemutatkozó nagyjátékfilmjét Dustin Hoffmannal és egyik Agymenők-beli kollégájával a főszerepben rendezi.

A filmes karrierjét gyerekszínészként kezdő Bialik (a nálunk kevésbé ismert Webster, Molloy és Blossom című sorozatokban játszott) előadóművészi pályája mellett összehozott egy PhD-t neurológiatudományból, és négy könyve is megjelent.

Ilyen háttérrel meglehetősen logikus lépésnek tűnik a forgatókönyvírás és a rendezés, és most, hogy felszabadult az Agymenőkkel járó kötelezettségek alól, a színésznő bele is vágott egy komolyabb kérdéseket is boncolgató vígjátékba (dramedybe).

Mayim Bialik és Jim Parsons az Agymenőkben. Forrás: ABC

 

A 2020. október 20-án bemutatandó As Sick As They Made Usnak a forgatókönyvét is Bialik írta, és a rendező is ő lesz: olyan színészeket dirigál majd, mint a hollywoodi legenda, Dustin Hoffman, az egyebek mellett a Szex és New Yorkból és a Beépített szépségből ismert Candice Bergen, Olivia Thirlby (Juno) és a szintén az Agymenőkben játszott Simon Helberg.

A film egy elvált kétgyermekes anyukáról szól, aki új szerelemre talál, annak ellenére, hogy meglehetősen diszfunkcionális családja elég erősen jelen van az életében.

„Alig várjuk, hogy ezek a ragyogó színészek életre keltsék ezeket az izgalmas és szerethető karaktereket.

Kiváló színészgárdánk is osztja az alapanyaghoz fűződő lelkesedésünket, szóval izgatottan várjuk, hogy láthassuk Mayim vízióját valósággá válni” – nyilatkozta Clay Epstein, az As Sick As They Made Us executive producere.


(via Collider)