Az Aranyéletet Amerikában is bemutatják

Augusztus 1-től már semmi nem állhat a világhírnév útjába, hiszen az amerikai nézők is streamelhetik a magyarok egyik kedvenc sorozatát.

A Miklósi család zűrös életéről szóló szériának az első két évada lesz látható az amerikai HBO streaming platformjain, azaz az HBO GO-n, az HBO Now-n, az HBO On Demanden, illetve a csatorna partnereinek streaming felületein is.

Forrás: HBO

 

A magyar HBO sikersorozata 2015-ben indult hódító útjára. Az Aranyélet elsőként a magyar nézőket és kritikusokat nyűgözte le, 2016-ban pedig jött a második évad, amelyben emelték a téteket, és egy világszínvonalú, akciódús és meglepő fordulatokban gazdag szezont mutattak a nézőknek.

2017-től a szériát folyamatosan mutatták be Európa-szerte: az HBO Europe eddig 17 országban vetítette, többek közt Svédországban, Norvégiában, Finnországban, Dániában, Spanyolországban, illetve Kelet-Európában Csehországban, Szlovákiában, Lengyelországban, Romániában, Bulgáriában, Szlovéniában, Horvátországban, Szerbiában, Montenegróban, Macedóniában és Bosznia-Hercegovinában látható az HBO GO-n.

Magyarországon az Aranyélet egyébként akkora siker, hogy annyian néztek egy-egy évadot, mint az HBO legsikeresebb sorozatát, a Trónok harcát. Több kategóriában is elnyerte az egyik legrangosabb hazai szakmai elismerést, a Televíziós Újságírók Díját. Az októberben érkező harmadik évadot pedig óriási várakozás előzi meg, hiszen ebben a szezonban zárul Miklósiék története.


(via HBO)