Az HBO GO már tévéelőfizetés nélkül is nézhető Magyarországon

Egy hónapig ingyen, utána 1990 forintos havidíjért lesz elérhető, Trónok harcástul, Westworldöstül, Terápiástul.

November 13-ától négy közép-európai országban (Magyarország, Románia, Csehország és Szlovákia) neten keresztül, közvetlenül , azaz médiaszolgáltató nélkül is elérhetővé válik a felhasználók számára az HBO Europe havi előfizetésű online videotára, az HBO GO – jelentette be az HBO Magyarország.

Az HBO GO hozzáférést biztosít az HBO saját gyártású sorozatainak összes évadához (Trónok harca), Westworld, Hatalmas kis hazugságok, True Detective, stb.), de az olyan közkedvelt klasszikusok is megtalálhatók az online videótárban, mint a Szex és New York, a Maffiózók, Az elit alakulat, a Sírhant művek, a Deadwood, a True Blood – Inni és élni hagyni vagy a Drót. Emellett az előfizetők mind a négy országban követhetik majd az HBO európai régiójának saját gyártású tartalmait is, mint a magyar Aranyélet, a Társas játék és a Terápia (amelynek befejező évadát november 13-án mutatja be az HBO).

A saját gyártású sorozatok és dokumentumfilmek mellett az HBO GO 800 moziflmet, több mint 180 sorozatot és 450 epizódnyi gyerekműsort kínál az előfizetőknek, de más tartalomszolgáltatók kiemelkedő sorozatait is eljuttatja a nézőkhöz: A szolgálólány meséje vagy az új Twin Peaks Magyarországon kizárólag az HBO előfizetők számára érhető el magyar nyelven. A választék minden héten bővül, és sok újdonság az amerikai premierrel egy időben érkezik. Az eredetileg nem magyar nyelvű tartalmak minden esetben szinkronizálva vagy magyar felirattal elérhetőek.