Az Így jártam anyátokkal sztárja megint nagyon megcsúnyult

Kijött egy izgalmas előzetes a Neil Patrick Harris főszereplésével forgatott Lemony Snicket-sorozat második évadához.

A szóban forgó széria az A Series of Unfortunate Events, az annak idején Jim Carrey főszereplésével készült 2004-es gyerekfantasy, a Lemony Snicket – A balszerencse áradása sorozatverziója, amelyben ezúttal a szinte felismerhetetlenre maszkírozott Neil Patrick Harris, az Így jártam anyátokkal csajozógép Barney-ja játssza a gonosz Olaf grófot.

Neil Patrick Harris a sorozatban. Forrás: Netflix

 

A széria – ahogy korábban a nagyjátékfilm is – Daniel Handler Lemony Snicket álnéven írt 13 részes regénysorozatán alapul, és arról szól, hogy a szülők halála után a három Baudelaire gyerek a gonosz Olaf gróf gyámsága alá kerül, aki el akarja lopni a vagyonukat.

Az első évadot a sorozatot forgalmazó Netflix tavaly januárban, péntek 13-án mutatta be, és akkora sikert aratott, hogy hamarosan, március 30-án érkezik belőle a második szezon, és már a harmadik évad is be van tervezve, valamikor a 2019-es évre. Az első évad az első négy Lemony Snicket-könyv alapján készült, a tíz új rész pedig az ötödiktől a kilencedik kötetig hasznosította a regényeket.

A második évadhoz most kijött előzetes szerint az új epizódokban minden még sötétebb és még nagyszabásúbb lesz, hiszen az árvákra olyan további megpróbáltatások várnak, mint például a széria kórházban játszódó félelmetes részei – az orvosnak öltözött Olaf gróf ráadásul azzal fenyegetőzik, hogy „kiirtja” őket.


(via IndieWire)