Az NCIS sztárjának bántalmazási botránya körül egyre nagyobb a zűrzavar

Pauley Perrette 15 évad után távozott a sorozattól. Azt állítja, többször bántalmazták fizikailag a forgatáson. A színésznő több tweetben is vallott erről, most a műsort sugárzó csatorna is reagált.

Perrette Twitter-oldalán elég homályosan fogalmaz, de annyit ki lehet hámozni posztjaiból, hogy azt állítja: több alkalommal is fizikai bántalmazást szenvedett el az NCIS forgatása során, csak egy nagyhatalmú médiagépezet megpróbálta befogni a száját.

„Nem akartam lemenni kutyába, ezért nem beszéltem róla soha nyilvánosan, hogy mi történt velem.

De megjelentek olyan bulvárcikkek rólam, amik teljes hazugságokat állítanak. Talán rosszul tettem, hogy nem kezdtem én is sárdobálásba, de úgy éreztem, meg kell védenem a stábomat, a csapat tagjainak munkáját és oly sok embert. Na de milyen áron?” – írja a színésznő.

„Mindig is nagy támogatója voltam az iskolai zaklatás-ellenes mozgalmaknak. De most már a saját bőrömön is megtapasztaltam, miről is van szó. Mindegy, hogy iskola vagy munkahely, ha egyszerűn nincs hova fordulnod. Borzalmas. Ezért leléptem. Számos fizikai bántalmazás. Most már tényleg tudom, milyen” – tette hozzá egy további tweetben.

A Variety kérdésére most az NCIS-t sugárzó CBS csatorna is reagált Perrette vádjaira. „Pauley Perrette hatalmasat ment az NCIS-ben, és mindannyiunknak hiányozni fog.

Egy évvel ezelőtt munkahelyi problémákkal keresett meg minket. Komolyan vettük az ügyét, és megpróbáltunk vele együtt megoldást találni rá,

mert elkötelezettek vagyunk annak irányában, hogy biztonságos munkakörnyezetet teremtsünk minden műsorunk forgatási helyszínén” – olvasható a közleményből.

Perrette egyébként a csatorna nyilatkozatára is reagált, és úgy tűnik, rájuk nem haragszik („mindig jók voltak hozzám, és mindig mellettem álltak”), azt ugyanakkor továbbra sem tudni, hogy ki bántalmazta, mert ezzel kapcsolatban a színésznő mélyen hallgat.


(via Variety)