Bejelentették a Sztárbox középsúlyának versenyzőit

A hamarosan képernyőre kerülő Sztárbox versenyében a férfi középsúly súlycsoportjának mezőnye is kemény mérkőzéseket ígér.

Azt már lehet tudni, hogy a Sztárbox versenyzőinek felkészítéséért idén is az olimpiai-, világ- és Európa-bajnok, Kovács Kokó István, a műsor szakmai supervisora és edzői csapata felel, akik már javában dolgoznak a férfi középsúly résztvevőinek felkészítésén.

Forrás: RTL Sajtóklub

 

 

Férfi középsúly súlycsoportjának versenyzői:


Danny Blue - mentalista

Herceg - énekes

Király Viktor - énekes

Pápai Joci - énekes, műsorvezető

Shane Tusup - vállalkozó

Torghelle Sándor - válogatott labdarúgó

Törőcsik Dani - tetoválóművész

Veréb Tamás - színész, énekes

ez is érdekelhet

Bejelentette az RTL a Sztárbox új súlycsoportjának versenyzőit

A Sztárbox hamarosan újra az RTL-en! A többfordulós versenysorozat idén még egy súlycsoporttal bővül, ők lesznek a versenyzők.

Tovább

 

Danny Blue-ként nap mint nap közönség előtt áll, ezért nagy hangsúlyt fektet a védekezésre. A mentalista szerint a Sztárbox meccseivel járó stresszfaktort nem lehet kívülről elképzelni, a legfontosabbnak azonban azt tartja, hogy mindvégig higgadt maradjon.

 

Herceg már régóta tervezte, hogy elkezd edzeni, a Sztárbox pedig motivációt adott neki, hogy végre legyőzze a lustaságát és kimozduljon a komfortzónájából. A zenész már gyerekkorában is sok ökölvívást nézett, videónkból pedig az is kiderül, hogy ki volt a kedvenc bokszolója.

 

„Még soha nem volt ilyen az életemben, hogy ennyire elengedjem magam” – mondja Király Viktor, aki egy mély gödörbe került, miután a felesége és a gyereke elköltöztek otthonról. Az önbizalma is eléggé megcsappant, és eleinte voltak kétségei, hogy képes lesz-e helytállni a Sztárboxban. Mostanra azonban teljesen megváltozott az élete: míg korábban a sport csak egy olyan hobbi volt számára, amit egyébként nem szeretett csinálni, az utóbbi hónapokban a sporttal kel és fekszik, és biztos benne, hogy a műsor után is folytatni fogja a bokszot, amit rendkívül érdekesnek és szórakoztatónak talál.

 

Pápai Joci mindig is fontosnak tartotta, hogy odafigyeljen a testére, de mivel egy ideig hipochondriával küzdött, a sportot is eltolta magától. A Sztárboxot éppen azért vállalta el, mert tudta, ebben a műsorban tetőtől talpig átvizsgálják majd, és ha már itt van, azt ígéri, hogy nem végez félmunkát.

 

Shane Tusup mindig is tisztelte a bokszot és a különféle küzdősportokat, a Sztárboxra pedig egy kifejezetten menő kihívásként tekint. Az amerikai fociban szerzett tapasztalatai miatt régóta tudja magáról, hogy jól állja az ütéseket, az viszont számára is új és furcsa élmény volt, hogy most vissza is kell adnia a pofonokat. Az amerikai úszóedző és vállalkozó születése óta versengő alkat, akit sportra neveltek, így kizártnak tartja, hogy megelégedjen a részvétellel: ő győzni jött a Sztárboxba.

 

Az élsport jó ideje nem volt már része Törőcsik Dániel életének, ezért is szerette volna kipróbálni magát a Sztárboxban. Kíváncsi volt, hogyan tud majd végigmenni egy durva felkészülésen, aminek a végén nehezen tudná feldolgozni, ha azt érezné, hogy nem tett bele mindent. Eleinte nagyobb problémát okozott neki ütést adni, mint kapni, és szerinte az első nagyobb pofon után eldől, mennyire való valakinek az ökölvívás. Hogy milyen plusz felkészülési elemekkel vegyíti a bokszedzéseket Törőcsik Dániel, az szintén kiderül a fenti videóból.

 

Vegyes érzelmekkel fogadta a Sztárbox felkérését Veréb Tamás, aki tévétörténeti jelentőségűnek tartja a műsor előző évadát. Végül azért döntött úgy, hogy vállalja a megmérettetést, mert szerinte a ringben nagyon sok minden kiderül az emberről, és nagyon izgatja, hogy ő mit tud majd mutatni a világnak és saját magának. Az énekes-színész a felkészülés alatt igyekszik előre megkapni az összes pofont, hogy a meccseken már csak ő adjon az ellenfeleinek.