Bill Murray a kukába dobott egy 9 éves gyerekszínészt

Az illető Seth Green komikus volt, akit egy nevetséges purparlé miatt Murray a lábánál fogva beledobott a szemetesbe egy 1983-as Saturday Night Live-epizód forgatási szünetében.

Seth Green a legújabb színész, aki előállt egy olyan forgatási incidenssel, amely során Bill Murray nem megfelelően viselkedett. A 48 éves színész (akit valószínűleg mindenki úgy ismer, mint Scott, Dr. Genya fia az Austin Powers-filmekből) a Good Mythical Morning című YouTube-műsorban mesélte el, hogy mindössze 9 éves volt, amikor fizikai összetűzésbe keveredett Bill Murray-vel a Saturday Night Live című népszerű tévéműsor kulisszái mögött, ahol ha nem volt épp semmi dolga a forgatással kapcsolatban, tévénézéssel ütötte el az időt. Bill Murray a házigazdája volt ennek a bizonyos 1983-as SNL-epizódnak.

Seth Green (forrás: PORT.hu)

 

Green így emlékezett vissza a történtekre:

9 éves voltam, amikor szerepeltem a Saturday Night Live-ban. Mary Gross volt az egyik helyszíni bemondó a hírekben, és egy egész jelenetet csinált arról, hogy mit gondolnak a gyerekek a karácsonyi ünnepekről. Bill Murray meglátott engem egy fotel karfáján ülve, és hatalmas patáliát csapott, hogy a helyén ülök. Én erre azt mondtam: »Ez hülyeség, hát csak egy kanapé karfáján ülök, és ennek a kanapénak több széle is van. Légy szíves, kopj le!« Erre ő azt felelte, hogy ez akkor is az ő fotelje.

Bár Green édesanyja azt javasolta a fiának, hogy üljön arrébb, hogy Bill Murray oda ülhessen, ahová szeretne, Green hajthatatlan maradt, és nem volt hajlandó lemondani a kanapéról. Vissza is szólt Bill Murray-nek:

Ennyire bunkó vagy? Ez azért durva, hogy egy 9 évesnek azt mondod, hogy szálljon ki a foteledből. Mi ez, erőfitogtatás?

Murray ezután odament a kis Greenhez, és felkapta őt a lábánál fogva.

Fejjel lefelé tartott... Egy szemetes fölé lógatott, és azt mondta: »A szemét megy a kukába!« Én meg csak sikoltoztam, és hadonásztam a karjaimmal, vadul csapkodtam, fizikai kontaktusban voltam a golyóival. Bedobott a szemétbe, a kuka meg felborult. Megrémültem. Elfutottam, elbújtam az asztal alá az öltözőmben, és csak pityeregtem.
Bill Murray 1981-ben, Seth Green 1988-ban (forrás: Michael Ochs Archives/Getty Images)

 

A hírt lehozó Variety magazin megkereste Bill Murray képviselőjét, hogy kommentálja az esetet, de válasz nem érkezett.

Nem Seth Green egyébként az első színész, aki a Szellemirtók hírhedten modortalan sztárjára panaszkodott az utóbbi időkben. Korábban Geena Davis állította Bill Murray-ről azt, hogy illetlen volt vele az 1990-es Viszem a bankot című vígjátékuk forgatása alatt, ahol a komikus az első találkozásuk során megpróbált rajta egy masszázskelléket használni, később pedig üvöltözött vele.

Bill Murray forgatáson tanúsított botrányos viselkedése idén áprilisban is bekerült a hírekbe, miután a Searchlight Pictures felfüggesztette Aziz Ansari rendezői debütálásának munkálatait a színész helytelen magatartása miatt. Azóta az is kiderült, miket művelt a színész.

(via Variety)