Bizarr lekvároskenyérevő versennyel büntetett a Nagy Ő

De mit keresnek gyerekek egy párkereső show-ban?

A TV2 társkereső celebreality-jének legutóbbi adásában egészen furcsa jeleneteknek lehettünk tanúi. A szerkesztők valamiért jó ötletnek gondolták, hogy keresztezik az adást a Gyerekszáj típusú műsorokkal, ezért a még megmaradt 10 versenyzőnek rendeztek egy gyerekzsúrt, és ehhez a bohóckodáshoz szereztek 8 gyereket is.

Első körben Lékai-Kiss Ramóna „szerelmi tanácsadó” ismertette a szabályokat: mivel csak 8 kiskorút sikerült bérelni, két versenyző kimarad a játékból, ők Árpa Attila társaságában figyelhetik majd a lekvároskenyérevő versenyt. A két lány próbálta is leplezni a „csalódottságát” – sikertelenül. A gyerekek ezután párt választottak maguknak, de úgy, hogy a versenyzők keresztnevei helyett saját jelzőket találtak ki – vagy ők, vagy a rendkívül szellemes szerkesztők –, így például lett cicis néni, hosszúlábú, öreg néni és nagyszájú is.

A Budapest TV legszebb napjait idéző vizuális horror csak ez után következett: a versenyzők, és a kiskorú statiszták egy bizarr Laokoón-csoportot alkotva próbálták elfogyasztani a zsinórokról lelógatott kenyereket, miközben Árpáék kommentálták a nem mindennapi látványt.