Borat új sorozata napokon belül látható

Sacha Baron Cohen vígjátékszériájával több mint egy évtized után tér vissza a tévébe.

A Showtime berkeiben készült Who Is America? félórás epizódokból áll, és az ikonikus pillanatok és provokatív figurák (Ali G, Borat, Brüno stb.) sokaságának megteremtésével elhíresült Baron Cohen nemcsak sztárja, de író-rendezője is.

Az egy éve készülő hétrészes sorozat különféle – időnként hírhedt, időnként ismeretlen – embereket mutat be Amerika egyedülálló politikai és kulturális spektrumának különböző pontjairól. A sorozat premierje július 15-én lesz az HBO GO-n, magyar felirattal, a többi epizód pedig minden héten hétfőn érkezik. A tévépremierre szeptember 7-én kerül sor az HBO3 műsorán.

„Sacha egy igazi komikus zseni, aki folyamatosan megdöbbent a szemtelenségével, bátorságával és találékonyságával. Ő korunk legnagyobb provokátora, de nem a »most megfogtalak!« pillanatokra utazik. Kidolgozott átverései mögött az emberekkel, helyekkel és politikai döntésekkel kapcsolatos igazság feltárásának igénye húzódik meg.

Senki más nem tud úgy botrányt kavarni, mint Sacha Baron Cohen,

és izgalmas lesz figyelni, hogy mi történik, amikor a Who Is America? kikerül a világba” – nyilatkozta David Nevins, a Showtime Networks elnök-vezérigazgatója.


(via HBO)