Családi filmek szombatra

Végre itt a hétvége, és a nyár is! Ez azért ne akadályozzon meg egy kis tévézésben, a hűvös szobában!

Minimax - június 8., 8.00h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Barbie izgalmas kettős szerepben tűnik fel, ő alakítja a királylányt és a szegény falusi leányt is, akik a megtévesztésig hasonlítanak egymásra! A két lány sorsa egybefonódik, amikor Annelise királykisasszony fogságba esik, megmentése pedig hasonmására, Erikára vár. Vajon Erika a királykisasszony bőrébe bújva meg tudja-e hiúsítani a gonosz Preminger cselvetését? És mi lesz a daliás Dominik királlyal, aki beleszeret Erikába abban a hiszemben, hogy a királylánnyal találkozik? Ebben a varázslatos zenés filmben két gyönyörűséges és tűzrőlpattant leányzó bátran követi álmai útját, és ráébrednek, hogy az ember sorsa egy igen különös helyen íratik: a szívünkben!

 

Lucky Luke - Irány a vadnyugat

Film+ - június 8., 8.30h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

New York, 1855. A bíróság immár ikszedik perükre idézi be a Daltonokat. De a négy borzadalom megszökik és gondosan kirabolja a város összes bankját. Az őrült üldözés folyamán csak Joe Daltonnak marad ideje, hogy elrejtse a dugipénzt, még mielőtt Lucky Luke megérkezne. Mindezt egy bevándorló csoport szekerében kivitelezi. Az emigránsok régi telepesek, akiket egy gátlástalan gazember kifosztott, és csak 80 napjuk van, hogy elérjenek Kaliforniába és visszaszerezzék földjüket. Valóságos versenyfutam indul a zsebórával szemben. A mi magányos cowboyunk hajlandó segíteni a bátor emigránsoknak. Miközben az elvadult Nyugat csapdáival kell szembenéznie, a Daltonokat is vissza kell kísérnie fegyházukba, akik másra sem gondolnak, mint hogy hogyan tudnák megkaparintani lóvéjukat.

 

Paramount Network - június 8., 11.25h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

A dzsungelben évek óta békesség honol,Maurice, a Hatalmas tigris harcos és kis csapata tartja fenn a rendet. Egészen addig, amíg meg nem jelenik Igor, legveszedelmesebb ellenfelük, akinek egyetlen célja a világon, hogy megsemmisítse a dzsungelt.

 

Madagaszkár

SuperTV2 - június 8., 11.55h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Alex, az oroszlán, a nagyvárosi dzsungel királya, mivel ő a New Yorki Central Park állatkertjének fő attrakciója. Ő és legjobb barátai, Marty, a zebra, Melman, a zsiráf és Gloria, a víziló egész eddigi életüket kellemes fogságban töltötték, pazar étkek közt, zöldövezeti környezetben. Ám Marty-nak az elég jó sem elég jó, s hagyja, hogy úrrá legyen rajta a kíváncsiság, és néhány rendkívüli pingvin segítségével megszökik, hogy felfedezze a külvilágot, ami annyira hiányzik neki. Barátai döbbenten állnak másnap reggel Marty hűlt helyénél, és kitörnek az állatkertből, hogy visszahozzák a zebrát, mielőtt még bárki is rájönne, hogy eltűnt. Ám egy metróban bóklászó oroszlán, zsiráf és víziló még New Yorkban is kelt némi feltűnést. Alex, Melman és Gloria a Központi pályaudvaron akadnak rá Marty-ra, de mielőtt felszállhatnának a hazafelé tartó metróra, elkábítják, elfogják, bedobozolják és egy Afrika felé tartó hajóra pakolják őket a jó szándékú emberek, akik úgy gondolják, hogy megmentik az állatokat a nagyvárosi élet stresszétől. Amikor a cselszövő pingvinek megrongálják a hajót, hőseink Madagaszkár egzotikus szigetének partján találják magukat. A New Yorki aszfaltbetyároknak most aztán rá kell jönniük, hogy miképpen maradhatnak életben, a vadonban, és fel kell fogniuk, hogy mit is jelent valójában az a mondás, hogy "Nagy az Isten állatkertje!"…

 

Minimax - június 8., 13.00h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Amikor a titokzatos feketeség eléri az idilli tenger alatti várost, egy bátor és önzetlen papagájhalnak át kell kelnie az óceánon, hogy megtalálja a forrását és megakadályozza a korallzátony elpusztítását.

 

RTL - június 8., 13.00h
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Ika Csu, a császár dörzsölt dorombolója kihasználja a kivégzésére váró Vacakot, a szeretetre méltó labradort, aki mindent kockára téve megy a nagy cicabirodalomba, hogy megtalálja az életét megmentő szamurájt, és tanulhasson tőle. Ika Csu az esélytelen blökit Kakamucho dühös városába küldi abban a biztos tudatban, hogy az ellenséges cicakörnyezetben kudarcot vall, de minimum szétkarmolják, és végre jogi úton megszerezheti magának az egész vidéket. Csakhogy a fura városban Vacak felismeri az iszákos Jimbóban a nagy szamurájt, és a cukiságban verhetetlen Yuki cica segítségével ráveszi az idős kandúrt, hogy képezze ki szamurájnak.

 

Grimm meséiből: Terülj, terülj asztalkám!

m2 / Petőfi TV - június 8., 14.30h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Egy embernek volt három fia, akik közül a két idősebb elindult szerencsét próbálni. Max, a legkisebb is világot akart látni, s vinni valamire, hogy majd elnyerhesse Lotte kezét. A legidősebb kitanulta az asztalos mesterséget, a középső molnárlegénynek állt, Maxot pedig egy szabó fogadta fel. A három próbaév leteltével mestereik mindhármukat értékes ajándékkal indította haza. Az első egy "terülj, terülj asztalkámat", a második egy aranyat fialó szamarat, a harmadik pedig egy igazságot tevő furkósbotot kapott. A hazafelé vezető úton a két idősebb fiú megszállt egy fogadóban, ahol a kocsmáros és kapzsi felesége kicsalta mindenüket. Szerencsére zsákjával Max is arra tévedt.

 

RTL - június 8., 15.05h
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Buzz Lightyear egy ígéretesnek induló felderítés során egy lakatlan bolygón reked parancsnokával, Alishával és robotmacskájával, Sox-szal. A csapat éveken át dolgozik a kristályfúziós eljáráson, amivel elhagyhatják a bolygót. Az első próbarepülés azonban kudarcba fullad, ráadásul ami Buzznak csak négy perc volt, az a többieknek négy évbe kerül. Az idő könyörtelen ellenséggé válik, Buzz utolsó próbálkozása ugyanis 22 évbe telik, közben benépesedett a bolygó, és Zurg császár leigázta a robothadseregével. Buzz készen áll megmenteni barátait, ám ezúttal nem akármilyen ellenséggel találja magát szemben.

 

Viasat3 - június 8., 17.00h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Kellemes, nyugodt az élet Bikinifenéken, ahol ananász a lakás és a herkentyűburger mindig friss és meleg a sarki Rák-csálóban. Valóságos Paradicsom, amit SpongyaBob Kockanadrág az otthonának nevez. Ám minden megváltozik, amikor lába kél Neptunusz király koronájának, és kiderül, hogy a gaz Plankton diktátori terveket dédelget. SpongyaBob és legjobb barátja, a kelekótya Patrick elindul, hogy felkutassák a koronát, és keresztülhúzzák Plankton számítását. A kalandokkal teli úton új világokat fedeznek fel, veszedelmes szörnyetegekkel találkoznak.

 

Őslények országa XII. - A nagy repülősnap

TV2 Kids - június 8., 17.45h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Kedvenc oskori barátaink, Tappancs, Kistülök, Kacsacsor, Tüskés és Röpcsi ismét visszatérnek a világhíru rajzfilmsorozat tizenkettedik részében! A kis oslény-csapat egyik legöntörvényubb tagja, a szeleburdi Röpcsi a Virágzó-völgy szárnyas és tappancsos népét egyaránt fellelkesíto repülosnapra készül, de hiába minden igyekezete, képtelen szabályos alakzatban repülni a testvéreivel. Barátai _ bár földhözragadtak _ próbálnak segíteni neki, de a legjobb tippet nem ok, hanem egy új borzas jövevény, egy bizonyos Guido adja. Néha az a legcélravezetobb, ha az ember, vagyis a dínó, nem áll be a sorba, hanem csak önmagát adja! (DVD)

 

Őslények országa XIII. - A barátok bölcsessége

TV2 Kids - június 8., 18.50h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Kedvenc őskori barátaink, Tappancs, Kistülök, Kacsacsőr, Tüskés és Röpcsi ismét visszatérnek a Steven Spielberg által indított, méltán világhírű rajzfilmsorozat új részében. Az öt jó barát most két eltévedt Beipiaosaurusnak _ tollas dínónak _ segít megtalálni a Virágzó völgyet. Útjuk során azonban nem csak ők mutatják meg a helyes irányt a szószátyár Döfi-nek és Büfi-nek, hanem az elcsellengett dínóknak köszönhetoen ők is leckét kapnak a barátságból.