Családi filmek szombatra

Ha eső lesz, ha napsütés, azért a tévé mindig vár egy kis kikapcsolódásra!

Film+ - június 15., 8.55h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Soha ne kezdj ki egy doboz keksszel! Owen szeretné megmenteni bácsikája örökségét, az egykor szebb napokat látott vándorcirkuszt, és erre egyetlen esélye egy doboz varázskeksz. Az állatformájú kekszek ugyanis egy időre állattá változtatnak bárkit, aki megeszi őket, és a családtagok segítségével a cirkusz újra sikeressé válhat. Csakhogy a varázserőre és a cirkuszra a nagybácsi gonosz testvére is igényt tart, és bármire képes, hogy megszerezze magának.

 

Dzsungelriportok - vissza a jégmezőkre

Paramount Network - június 15., 9.00h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

A dzsungelben évek óta békesség honol,Maurice, a Hatalmas tigris harcos és kis csapata tartja fenn a rendet. Egészen addig, amíg meg nem jelenik Igor, legveszedelmesebb ellenfelük, akinek egyetlen célja a világon, hogy megsemmisítse a dzsungelt.

 

Madagaszkár

Mozi+ - június 15., 9.00h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Alex, az oroszlán, a nagyvárosi dzsungel királya, mivel ő a New Yorki Central Park állatkertjének fő attrakciója. Ő és legjobb barátai, Marty, a zebra, Melman, a zsiráf és Gloria, a víziló egész eddigi életüket kellemes fogságban töltötték, pazar étkek közt, zöldövezeti környezetben. Ám Marty-nak az elég jó sem elég jó, s hagyja, hogy úrrá legyen rajta a kíváncsiság, és néhány rendkívüli pingvin segítségével megszökik, hogy felfedezze a külvilágot, ami annyira hiányzik neki. Barátai döbbenten állnak másnap reggel Marty hűlt helyénél, és kitörnek az állatkertből, hogy visszahozzák a zebrát, mielőtt még bárki is rájönne, hogy eltűnt. Ám egy metróban bóklászó oroszlán, zsiráf és víziló még New Yorkban is kelt némi feltűnést. Alex, Melman és Gloria a Központi pályaudvaron akadnak rá Marty-ra, de mielőtt felszállhatnának a hazafelé tartó metróra, elkábítják, elfogják, bedobozolják és egy Afrika felé tartó hajóra pakolják őket a jó szándékú emberek, akik úgy gondolják, hogy megmentik az állatokat a nagyvárosi élet stresszétől. Amikor a cselszövő pingvinek megrongálják a hajót, hőseink Madagaszkár egzotikus szigetének partján találják magukat. A New Yorki aszfaltbetyároknak most aztán rá kell jönniük, hogy miképpen maradhatnak életben, a vadonban, és fel kell fogniuk, hogy mit is jelent valójában az a mondás, hogy "Nagy az Isten állatkertje!"…

 

Barbie és a Három Muskétás

Minimax - június 15., 9.20h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

"Egy mindenkiért, mindenki egyért!" _ ez a mottója Barbie-nak és barátainak a Barbie és A Három Muskétás című új kalandban. Barbie ezúttal Corinne, a fiatal vidéki lány szerepében tűnik fel, akit szíve Párizsba húz, hogy muskétás váljon belőle. Itt találkozik három olyan leányzóval, akik ugyanezt az álmot dédelgetik magukban. Vajon sikerül a lányoknak az álarcos bálon muskétás jelmezben táncolni, és megmenteni a herceget, anélkül, hogy kitörnék a cipőjük sarkát? Éld át te is a kalandot, amely megmutatja, hogy az álmok bizony tényleg valóra válhatnak!

 

Minyonok

Mozi+ - június 15., 10.45h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

A Minyonok története az idők kezdetétől ered. A minyonok sárga egysejtű organizmusként kezdték, és fejlődtek a korokon át, és mindig a leggrúsabb gazdákat szolgálták. Mivel ezeket a gazdákat _ a T-Rextől Napóleonig _ folytonosan elveszítették, a minyonoknak most nincs kit szolgálniuk, és mély depresszióba zuhantak. Ám egy Kevin nevű minyonnak van egy terve, és Stuart-tal, a lázadó tinédzserrel és az imádnivaló kis Bob-bal karöltve nekivágnak a világnak, hogy megkeressék azt az új gonosz főnököt, akit a fajtájuk követhet. A trió izgalmas utazásba kezd, amely végül elvezet a következő lehetséges gazdájukhoz, a Bíbor Túlölőhöz, a világ első női szupergonoszához. A jeges Antarktiszról a 60-as évek New Yorkjába utaznak, majd Londonban kötnek ki, ahol az eddigi legnagyobb kihívásukkal kell szembenézniük: meg kell menteniük a minyon fajt a kipusztulástól...

 

Csillagkutyák

Minimax - június 15., 13.00h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Egy kóbor és egy cirkuszi kutyus Bajkonurba, a szovjet űrhajózás központjába kerül, ahol igazi űrhajós, azaz űrkutya kiképzésen vesznek részt. A történet végén már nem csak ugatják a Holdat, hanem meg is közelítik.

 

Madagaszkár 2.

SuperTV2 - június 15., 13.55h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

A Madagaszkár távoli partjaira vetodött New York-iak olyan orült ötlettel állnak elo, amely még akár be is válhat! A pingvinek ugyanis katonás precizitással helyrepofoznak egy régi repülogéproncs-féleséget. A díszes kompánia így a levegobe emelkedik _ és ott is marad egy darabig. Épp csak annyi ideig, amely elegendo ahhoz, hogy eljussanak a legvadabb helyre, Afrika kies szavannáira, ahol állatkerti barátaink elso ízben találkozhatnak szabadon élo társaikkal. Miközben a gyökereiket keresik, hamar rájönnek, hogy mi is a különbség a betondzsungel és az afrikai vadon között. A régen látott rokonok, a romantikus vetélytársak és az ármánykodó vadászok ellenére is úgy tunik, hogy Afrika nagyon "tutkeráj" hely, de vajon jobb, mint hoseink otthona a Central Parkban? (DVD)

 

A fiú, aki világgá ment, hogy megtanuljon félni – Készült a Grimm fivérek meséje nyomán

m2 / Petőfi TV - június 15., 14.30h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Michel, a fazekas kisebb fia nem ismeri a félelmet. Családja nem értékeli ezt a tulajdonságát, ezért elmegy világgá, hogy megtanulja, mit jelent félni. Ekkor találkozik Elizabettel, egy elátkozott királyság fiatal hercegnőjével. Michel és Elizabet egymásba szeretnek, ezért amikor Michel jelentkezik, hogy megmenti a birodalmat, a hercegnő mindenáron tiltakozik a próbatétel ellen. Bár a sárkányoktól nem fél, Michel mégis megtanulja, mit jelent a félelem, félteni valakit, akit szeretünk.

 

SpongyaBob – A mozifilm

Viasat3 - június 15., 15.00h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Kellemes, nyugodt az élet Bikinifenéken, ahol ananász a lakás és a herkentyűburger mindig friss és meleg a sarki Rák-csálóban. Valóságos Paradicsom, amit SpongyaBob Kockanadrág az otthonának nevez. Ám minden megváltozik, amikor lába kél Neptunusz király koronájának, és kiderül, hogy a gaz Plankton diktátori terveket dédelget. SpongyaBob és legjobb barátja, a kelekótya Patrick elindul, hogy felkutassák a koronát, és keresztülhúzzák Plankton számítását. A kalandokkal teli úton új világokat fedeznek fel, veszedelmes szörnyetegekkel találkoznak.

 

Maja, a méhecske - A mézcsata

TV2 Kids - június 15., 17.20h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

A vidám és kalandvágyó méhecske, Maja nagyon szeretne részt venni az egész birodalom legnépszerűbb játékában, a Mézcsatában, de kissé túlzásba vitt lelkesedésével sikerül magára haragítania a méhbirodalom nagyhatalmú császárnőjét. Az uralkodó szigorú feltételhez köti a játékokban való szereplését: ha Maja veszít, a kaptára nyári méztermését be kell szolgáltatnia. A bátor méhecskének el kell fogadnia a kihívást és a számára kijelölt csapattársakat is, akik között régi ismerősök is akadnak: Flip, a bölcs szöcske, a kissé ügyetlen, de jószívű hangyaikrek, valamint legjobb barátja, Vili. A küzdelem során Maja újabb barátokra és ellenfelekre tesz szert, miközben rájön arra is, hogy nem mindig az a legokosabb, ha a saját feje után repkedve akar győzelmet aratni. Hisz egységben az erő! Ezt pont egy hős méhecske ne tudná?!

 

Nene és a vízözön

m2 / Petőfi TV - június 15., 18.00h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Nene-nek elege van a kertekaljai kis monoton életéből, ezért úgy dönt, kalandozni megy haverjával, a kis rákkal, Meggájverrel, ám a többi barátja nem akarnak velük tartani. Az eső azonban meghiúsítja a terveiket, mert Nene semmit nem utál annál jobban, mintha vizes a lába. Későbbre halasztják nagy kalandjukat, de az eső napokig szakad, és Kertekalja hamarosan eltűnik a hullámok alatt. Nene és Nagyfog azonban biztonságos helyre viszik barátaikat, de meg kell küzdeniük a viharral, tréfás dinoszauruszokkal és a hatalmas árvízzel. Nene kalandra vágyott, és meg is kapja!

 

Ricsi a gólya

TV2 Kids - június 15., 18.40h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Ricsit, az árva verebet gólyák nevelik fel, így abban a tudatban él, hogy ő is gólya. Amikor azonban eljön a költözés ideje, befogadó családja hátrahagyja, hiszen nem bírná az utat Afrikáig. A kis veréb azonban Olgával, a különc bagollyal és Kikivel, a diszkóslágereket éneklő nárcisztikus papagájjal nekivág a hosszú útnak, hogy bebizonyítsa: van ő is legalább annyira gólya, mint a többiek.