Családi filmek szombatra

Vigyázzatok az erős napfénnyel, könnyen bajba sodorhat a jó idő. Ilyenkor nem ördögtől való a besötétített szobában tévézni a jó rajzfilm-barátokkal!

Madagaszkár 2.

Mozi+ - június 22., 7.55h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

A Madagaszkár távoli partjaira vetodött New York-iak olyan orült ötlettel állnak elo, amely még akár be is válhat! A pingvinek ugyanis katonás precizitással helyrepofoznak egy régi repülogéproncs-féleséget. A díszes kompánia így a levegobe emelkedik _ és ott is marad egy darabig. Épp csak annyi ideig, amely elegendo ahhoz, hogy eljussanak a legvadabb helyre, Afrika kies szavannáira, ahol állatkerti barátaink elso ízben találkozhatnak szabadon élo társaikkal. Miközben a gyökereiket keresik, hamar rájönnek, hogy mi is a különbség a betondzsungel és az afrikai vadon között. A régen látott rokonok, a romantikus vetélytársak és az ármánykodó vadászok ellenére is úgy tunik, hogy Afrika nagyon "tutkeráj" hely, de vajon jobb, mint hoseink otthona a Central Parkban? (DVD)

 

Barbie: Tündértitok

Minimax - június 22., 9.20h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Egy szép napon Barbie rájön, hogy tündérek márpedig léteznek. Az egész akkor kezdődik, amikor egy nap Ken váratlanul eltűnik. Ekkor Barbie két divattervező barátnője bevallja, hogy ők tulajdonképpen tündérek, és Ken a varázslatos tündérvilágba ment. Barbie és riválisa, Raquelle kalandos utazásra indulnak, hogy visszahozzák Kent. Az út során együtt kell maradniuk, s így alkalmuk van megtanulni, hogy az igazi varázslat nem a tündérvilágban, hanem a barátság erejében van.

 

Gru

Mozi+ - június 22., 9.45h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Nem illik az idilli kertvárosi képbe a fekete ház a kiszáradt kertjével. Hátha még a környéken lakók sejtenék, hogy titkos búvóhely lapul alatta. Itt él és dolgozik ugyanis a velejéig gonosz Gru, aki zsugor- és fagyasztósugara, valamint különféle légi és szárazföldi harceszközei révén mindenkit elsöpör az útjából, aki keresztezi terveit. Gru legújabb terve pedig az, hogy ellopja a Holdat. Úgy tűnik, nincs senki, aki képes lenne megakadályozni ebben. Senki, hacsak a három árva kislány nem. Margo, Edith és Agnes ugyanis talán még Gru szívét is meglágyítja...

 

Izzie nyomában

TV2 Kids - június 22., 11.00h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Izzie, a tenger mélyén élő vidám hal elképesztő kalandokba keveredik, melyek során számos veszéllyel kell szembenéznie, hogy útja végén rátaláljon valódi önmagára.

 

Thor és az óriások

TV2 Kids - június 22., 13.00h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

A Valhalla a skandináv mitológiában egyfajta égi palotát jelent. A skandináv mitológia "mennyországában", Asgardban helyezkedik el. Ide kerül a hősi halált halt harcosok fele, a másik fele Freyja palotájának, a Folkvangnak a Sessrymnir nevű termébe kerül. Az elesett harcosokat valkűrök kísérik fel a Valhallába, Odin csarnokába. Hermod az, aki fogadja a legkiválóbb elesett harcosokat, akik ülőhelyet kapnak a Valhallában. Az elesett harcosokat einherjarnak nevezik, és amikor eljön a világvége (Ragnarök), Odin égi seregében fognak harcolni. A palota főkapuját Valgrindnek hívják, melyhez a szivárványhíd vezet. Ahogy az Edda-énekek említik, elvarázsolt kapu, mivel senki nem tudja, milyen módon zárul és nyílik az ajtaja. A Valhallának 540 ajtaja van, és mindegyiken nyolcszázan férnek át egymás mellett, érzékeltetve ezzel a méreteket és az einherjarok számát. Thor, Odin idősebb fia. Thor apját kéri nagy tisztelettel, hogy nagy és igaz harcos lehessen. Így a rossztól és az óriásoktól megvédelmezheti anyját, családját és barátait. Mamája ezzel szembben azt szeretné, ha Thor fegyverkovács lenne, s nem harcos... Égi jel érkezik Odin palotájából a földre. Egy "Mozsár", azaz egy varázskalapács zuhan Thor házába. Thor öklének része és társa lesz a "mozsártörő", varázserejével Thor, a kalapácsos isten egymaga szál szembe az óriásokkal.

 

Vigyázz, kész, szörf!

Film+ - június 22., 13.20h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Cody imádja a rockzenét és a szörfözést. A kamasz pingvin az első versenyére készül. Az ifjú tehetségről dokumentumfilmet forgat egy stáb. A filmesekkel a nyomában Cody nekivág, hogy otthonától, az antarktiszi Dérvidéktől távol, a Pin Gú szigeten induljon a nagy versenyen. Útja során találkozik a szörfös Pipi Joe-val, a menedzser Reggie Belafontéval, a tehetségkutató Mikey Abromowitz-cal és Lani Aliikai vízimentővel. Azután megismerkedik a sokat látott öreg szörfössel. Segítségével Cody rátalál a saját útjára, és rájön, hogy az igazi nyertes nem feltétlenül az, aki elsőként ér a célba.

 

Madagaszkár 3.

SuperTV2 - június 22., 14.00h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Alex, az oroszlán, Marty, a zebra, Gloria, a víziló, és Melman, a zsiráf még mindig azon küszködnek, hogy hazajussanak szeretett városukba, New Yorkba, és persze Julien király és a pingvinek sem maradnak ki a kalandokból. Útjuk során átszelik Európát, ahol megtalálják a tökéletes álcát: egy vándorcirkuszt, és újabb barátokat szereznek. Közben Dubois kapitány többször keresztezi útjukat…

 

A csengő-bongó fácska

m2 / Petőfi TV - június 22., 14.30h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

A szépséges, de szívtelen és arrogáns hercegnő egy dologra vágyik csak: a csengő-bongó fácskára, ami csak a szerető szíveknek szólal meg. A herceg beleszeret a hercegnőbe és elindul a fáért. Ahhoz, hogy az övé legyen, egy gonosz manóval alkut köt, miszerint ha a fácska nem szólal meg a hercegnőnél, akkor a herceg az övé lesz szőröstül-bőröstül. Így is lett, sőt később a hercegnő is a gonosz manó csapdájába kerül. A fiatalok idővel rájönnek, hogy együtt kell működniük ahhoz, hogy szembeszálljanak a gonosz manóval a szabadságukért és a boldogságukért...

 

A kis kedvencek titkos élete 2

SuperTV2 - június 22., 15.55h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

A 2016-os A kis kedvencek titkos élete folytatásában az első részben megismert Max és Duke új kihívással szembesül, amikor gazdájuk, Katie megismerkedik egy férfival, akivel összeházasodnak, és gyermekük születik. A kis család a kutyákkal együtt vidékre kirándul, ahol Max megismer egy Kakas nevű juhászkutyát, akinek a segítségével talán legyőzheti a félelmeit. Eközben Gigi, akire indulásuk előtt Max rábízta a legkedvesebb játékát, megpróbálja kimenteni egy macskákkal telezsúfolt lakásból a szóban forgó játékot. Hógolyó szintén küldetésre indul: ő egy Hu nevű fehér tigriskölyköt akar kiszabadítani egy cirkusz fogságából.

 

Lilian hercegkisasszony és a kis egyszarvú

TV2 Kids - június 22., 17.35h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Lilian hercegkisasszony, a kis tündér éjszakáról, éjszakára furcsa álmot lát. Két unikornis egy titokzatos jég-rengeteg fogságába kerül, és Lucy-t, a kis egyszarvút Lilian gondjára bízzák. Mindenki nagy szeretettel gondoskodik az egyszarvúról, kivéve Pepit, a disznót, aki folyton csak morog, és kiabál a kis unikornissal. Lilian és barátai elindulnak, hogy megfejtsék a titokzatos álmot. Elérkeznek Jég birodalmába, ahol mindenkit jégbe zár egy kisfiú. Lilian elhatározza, hogy kiszabadítja a foglyokat?

 

Spike újabb kalandja

m2 / Petőfi TV - június 22., 18.25h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Paco továbbra sem hagy fel a repüléssel, újabb és újabb tervei vannak. Zajlik az újabb karácsonyi készülődés, és az ajándék műhelyben forgat a Jégmező TV is, Dorothyval, Spike unokatestvérével. Eközben a rénszarvasokat, Olafot, Björnt, Orgot és Ottót csellel ellopják és ismeretlen helyre viszik. Ezzel veszélybe kerül a karácsonyi ajándékszállítás is. Spike üzenetet kap a tettesektől, amiben a pingvinek haltartalékát kérik cserébe a szánhúzókert. Tony tervét Dorothy segítségével Spike és Paco keresztül húzza...

 

Szörnyen boldog Halloween

TV2 Kids - június 22., 18.40h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Salma sosem találkozott biológiai szüleivel, az egyetlen dolog, amit tud róluk, hogy még kisbaba korában elhagyták őt. A fiatal lány egész életét annak szentelte, hogy felkutassa családját, ám eddig nem járt sikerrel. Egy napon aztán felfedez egy különleges könyvet, amely részletesen mesél a város valamint a benne élő emberek történelméről. A könyv segítségével talán esélye nyílik felkutatni szüleit, így Salma elindul élete nagy kalandjára két barátjával, Jorgéval és Pedróval. Varázslatos útjuk során megnyílik előttük a holtak bámulatos és színkavalkádos világa, ahol különös lények lesznek segítségükre.