Családi filmek vasárnapra

A mai változatos animációs felhozatalban kicsik és nagyobbak is megtalálják majd kedvenc hősüket. És az iskolára sem kell már gondolni!

Barbie: Delfin varázs

Minimax - június 23., 8.00h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Barbie és a testvérei úgy döntenek, hogy meglátogatják Ken-t. Búvárkodás közben egy ritka, szivárvány színű, évente csak egyszer látható delfin fajt fedeznek fel a víz alatt. Felfedezésükön felbátorodva elhatározzák, hogy még többet tudnak meg vízi világról. Ekkor találkoznak Isla-val. A titokzatos új barátról hamar kiderül, hogy egy igazi sellő. Az idő azonban sürget, nincs idő megünnepelni az új barátságot, a delfineknek segítségre van szükségük...

 

Csodapark

Moziverzum - június 23., 11.40h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

June, az optimista, élénk fantáziájú kislány felfedezi, hogy az erdőben egy hihetetlen vidámpark van elrejtve. A csodapark tele van fantasztikus játékokkal és vicces beszélő állatokkal, ugyanakkor nagy fejetlenség uralkodik ezen a bámulatos helyen... June rájön, hogy a park a saját képzeletének szülötte, így csak ő képes helyrehozni. June-ra vár hát a feladat, hogy a fantasztikus állatokkal összefogva megmentse ezt a varázslatos helyet, és újra megteremtse a csodát a csodaparkban.

 

Irány a bárka! 2

Paramount Network - június 23., 11.55h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

A fura kis állatkölykök, Lia és Fancsi Noé bárkáján utaznak tovább a vízözön elől menedékre lelt társaikkal. A napok telnek, az állatok sodródnak a végtelen vízen, és fogytán az élelem. A ragadozók és a növényevők között nem könnyű békét tartani.

 

A kis vámpír

TV2 Kids - június 23., 12.10h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Rudolph, a kis vámpírfiú, bár már a sok századszorra készül a "tizenharmadik" szülinapi bulijára, egy évet sem öregszik. Nincs sok kedve az ünnepléshez, hiszen mindig ugyanaz a program: egy öreg kastély romos falai között köszönti fel őt a családja. Otthonukat ugyanis nem hagyhatják el, hiszen minden léptüket vámpírvadászok lesik. Rudolph azonban izgalomra éhes, ezért meglóg otthonról, és rövidesen összefut Tonyval, egy szintén tizenhárom éves sráccal, aki rajong a kísértettörténetekért, így természetesen a vámpírokért is. A két fiú hamar barátságot köt, ami igencsak kiveri a biztosítékot a szüleiknél. Ezen azonban kevés idejük marad rágódni, hiszen közös erővel le kell számolniuk az őket fenyegető vámpírvadászokkal.

 

Asterix – Cézár ajándéka

Minimax - június 23., 13.00h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Obelix elmondja Asterixnek, hogy szerelmes, de érzelmeit nem meri a lánynak bevallani, mert túlságosan szégyenlős. Miközben a jó barát megpróbál önbizalmat önteni belé, Obelix tudomására jut, hogy a hölgy mást szeret, mégpedig a jóképű Tragicomixot. Hősünk összetörik a hír hallatán, de amikor az imádott lányt és annak kedvesét a rómaiak elrabolják, eljön számára a nagy lehetőség, hogy bebizonyítsa: ki a legény a talpán. Sok vidám kaland közepette Asterix és Obelix végre megtalálja a fogságba esett párt, akiket a rómaiak épp akkor akarnak Julius Caesar születésnapi ajándékaként az arénába dobni.

 

Tad Jones csudálatos kalandjai

Viasat3- június 23., 13.50h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Tad mindig is arra vágyott, hogy híres, kalandozó régész legyen. Ennek ellenére napjai az erről szóló álmodozással telnek az ipari daruk és a cement között az építkezésen, ahol dolgozik. Most mégis lehetősége nyílik álmai beteljesítésére. Egy neves régész barátja megmutat neki egy rejtélyes kőtáblát, ami Paititi elveszett inka városának legendás kincseskamrájába vezet. Az indulás előtt egy szerencsétlen baleset következtében pedig Tadnek kell beugrania a cimborája helyett. Alighogy megérkezik Peruba, értesül róla, hogy az Odysseus, a kincsvadászok hírhedt csoportja is Paititibe tart, és bármire képesek, hogy megtálaljak az elveszett kincseket. Hősünk nekivág hát élete legnagyobb kalandjának, mely számtalan veszélyt rejt. Útjára elkíséri Sarah, a bátor és mindenre elszánt régészlány, Belzoni, a néma, ámde annál viccesebb papagáj, Freddy, a különös helyi túravezető, valamint Tad elválaszthatatlan, hű társa, Jeff, a kutyus.

 

Szerencsés János

m2 / Petőfi TV - június 23., 14.30h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

János a hét éves kemény munkájáért egy aranyrögöt kap gazdájától és elindul haza az édesanyjához. Útközben megismerkedik a szépséges Elisabeth-tel, akivel többször is keresztezi egymást az útjuk. János vándorútja során különös dolgokat tesz: az aranyrögöt egy lóra cseréli, a lovat egy tehénre, a tehenet egy malacra, a malacot egy libára, a libát pedig egy köszörűkőre, míg a végén nem marad semmije... Mese a szerencséről, a boldogságról és a szerelemről.

 

Jetikölyök

Moziverzum - június 23., 15.10h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

A Pearl Studio és a DreamWorks Animation közös produkciója nagyszabású, 3000 mérföldes utazásra viszi a közönséget Sanghaj utcáitól a lélegzetelállító havas himalájai tájakig. Amikor egy csintalan baráti társaság találkozik egy fiatal jetivel, kalandos felfedezőútra indulnak, hogy összehozzák a varázslatos teremtményt a családjával a föld legmagasabb pontján.

 

Clara – Egy tündéri kaland

TV2 Kids - június 23., 17.15h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Clara, a fiatal lány egy varázslatos világban él mágusok, törpék és sárkányok között. Erdei házikójában három bajkeverő majom lábatlankodik, egy nap pedig egy bűbájos kis sárkány is felbukkan otthonában, méghozzá két furcsa útitárs kíséretében. A lány eleinte nem emlékszik semmire a múltjából, még arra sem, hogy vajon ember-e vagy tündér. Kis barátaival hát útra kelnek, hogy megtalálják a válaszokat Clara kérdéseire, kalandjuk során azonban rájönnek, hogy az utazás sikerének nem kisebb a tétje, mint a világuk biztonsága…

 

Sárkánylovasok: Mentőosztag: Huttsgalor ünnepe

m2 / Petőfi TV - június 23., 18.00h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

A hóesés jelzi odinyúl, a vikingek ajándékozási ünnepének kezdetét. A szeszélyes időjárás azonban véget vethet a mulatságnak, hacsak a bátor sárkánylovasok nem lépnek közbe...

 

Hamupipőke és az elvarázsolt herceg

TV2 Kids - június 23., 18.45h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

A tündéranya segítségével Hamupipőke és három cincogi kis barátja elindul a palotába, hogy részt vegyenek a királyi bálon. Idáig mindannyian ismerjük a mesét, ám kiderül egy szörnyű titok! Az igazi herceget egérré változtatta egy gonosz boszorkány, a fiú pedig, aki jelen van a bálon, egy csaló! Hamupipőke és három kis barátja elhatározzák, hogy megmentik a trónörököst.

 

Gru 2.

Moziverzum - június 23., 19.00h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Amint Gru kezd beleszokni a kertvárosi családapa szerepébe Margo, Edith és Agnes apjaként, felbukkan egy szupertitkos szervezet, amely a gonosz elleni harcot tűzte zászlajára globális szinten. Így most Grun, a minyonokon, és Gru új társán, Lucyn a sor, hogy kiderítsék, ki áll a látványos bűntettek mögött. Végül is a világ legnagyobb ex-bűnözője kell ahhoz, hogy elkapja azt, aki a helyére pályázik...