Csillagközi invázió tévésorozat készül Casper Van Diennel?

Jake Busey is benne lenne az 1997-ben bemutatott, kultikus sci-fi folytatásában.

Ugye mindenki emlékszik még az 1997-ben bemutatott, fergeteges akciósci-fi szatírára, a Csillagközi invázióra Paul Verhoeventől? Edward Neumeier forgatókönyvíró tavaly óta tévésorozatot szeretne ilyen címmel forgatni az űrbogarak elleni invázióról szóló, eredeti Robert A. Heinlein-regény alapján, ám eddig nem nagyon volt ezzel kapcsolatban semmi új hír – egészen mostanáig!

Kép: Port.hu

 

A Johnny Rico hadnagyot alakító Casper Van Dien ugyanis korábban lenyilatkozta már, hogy szíves örömest visszatérne ifjúkora kultikus filmjének sorozatverziójához, és a Movieweb magazinnak adott interjújában azt is hozzátette, hogy régi cimboráját, Jake Buseyt is szívesen látja a csapatban, aki 23 évvel ezelőtt Ace Levy közlegényt alakította. A Sony állítólag már tárgyal is a háttérben egy nagynevű rendezővel a tévésorozatról...

Ha meg akarják csinálni, akkor én még mindig a fedélzeten vagyok, és tudom, hogy a rendező, akivel beszéltek róla, még mindig örömmel várja a lehetőséget. Tudom, hogy a szereplők is visszatérnének. Ismerem néhányukat. Tudom, hogy Jake Busey benne lenne, na, hát azt én is bírnám! Még most is ott van a karján a tetoválás. Ment, és megcsinálta! Nekem is mindig mondogatta, hogy meg kéne csinálnom, de azóta sem tettem meg.

 

Imádom a Csillagközi invázió srácait. Még mindig nagyon sok emberrel jó barátságban vagyok. Országos cimborák vagyunk Ed Neumeierrel, az íróval. Garrett Warren is jó barátom, aki akkor kaszkadőr volt, de manapság már second unit director. Ő volt az Avatar és a Logan kaszkadőr-koordinátora. Ő a Mester! Te elmondod, ő megcsinálja! Pat Muldoonnal is még mindig barátok vagyunk. Ezek a srácok a mai napig az életem részei.

Lesz tehát tévés folytatás, csak még nem tudni mikor, és azt is homály fedi, hogy vajon Denise Richards és Neil Patrick Harris is visszatérnek-e. Korábban egyébként több Starship Troopers-folytatás is készült (Csillagközi invázió 2. - A szövetség hőse, Csillagközi invázió 3. - A martalóc, Csillagközi Invázió: Célpont a Föld), de ezek egyike sem lett akkora kultfilm, mint a Verhoeven-féle első rész.