Dobó Katával jönnek a Pokoli rokonok az RTL-re

Hamarosan új napi sorozat indul az RTL-en, ahol a változatosság kedvéért megint a város vs. vidék ellentétet játsszák ki.

Az RTL stábja a Pokoli rokonok forgatásának helyszínén, Csillaghegyen járt, ahol Hámori Barbara kalauzolta őket körbe. A showrunner elmondta, hogy 80 százalékban azokkal dolgoznak együtt, akik korábbi sorozatait, a Drága örökösöket, a Hotel Margaretet és a Keresztanyut készítették, de ez egy még nagyobb szabású díszlet. A forgatás kilenc hónap előkészítés után kezdődött meg, Csillaghegy pedig egy Pantallós nevű fiktív kisvárost alakít, amiről nem árulják el, hogy pontosan hol van, csak azt, hogy mediterrán hangulatú, és ennyiben Pécshez vagy Kőszeghez hasonlít.

 

Az egyik főszereplő Dobó Kata lesz, aki elmondta, hogy karaktere Budapestről költözött oda, és látjuk is az egyik jelenetben, ahogy „nyomortanyának” nevezi a helyet. A színésznő szerint a sorozatbeli családjának jelenléte felkavarja az idilli kisváros életét.

A következő hetekben a Fókusz bemutatja majd Pantallós többi lakóját és a díszleteket is, illetve kiderül majd, hogy kik szerepelnek még a szériában.

via: RTL