Dr. Ross és a Vészhelyzet visszatér!

Igaz, csak egy különleges epizód erejéig a Föld napja alkalmából.

27 évvel ezelőtt a Vészhelyzet csinált sztárt George Clooney-ból, aki most újra fehér köpenyt húz. Csatlakozik hozzá Julianna Margulies (Carol Hathaway nővér), Gloria Reuben (Jeanie Boulet), Noah Wyle (Carter doktor), Laura Innes (Dr. Weaver), Anthony Edwards (Dr. Greene), Alex Kingston (Dr. Corday) és Goran Visnjic (Dr. Kovač) is. Az apropót nem az adja, hogy elfogyott a sztárok pénze, hanem egy nemes ügy: a Waterkeeper Alliance nevű környezetvédelmi hálózat munkájára szeretnék ráirányítani a figyelmet. A szervezet, amelynek 46 országban 350 tagja van, többek közt azon dolgozik, hogy a világon mindenki hozzájuthasson a friss vízhez. Elnöke a Boulet doktornőt alakító Gloria Reuben, aki már 15 éve tagja a szervezetnek, és a Vészhelyzet különkiadásának ötlete is tőle származik.

Clooney és kollégái valójában nem egy fikciós epizódban szerepelnek majd, „csak” közösen fognak nosztalgiázni a kultikus kórházsorozatról, és válaszolnak majd a rajongók kérdéseire is a Stars in the House online felületén. Ugyanitt korábban többek közt a Melrose Place, a Frasier, a 30 Rock és a Született feleségek sztárjai is visszatértek egy-egy beszélgetés erejéig.

Clooney azért a filmezést sem hanyagolja el, romantikus komédiát készít Julia Robertsszel Ticket to Paradise címmel. A sztori szerint egy elvált házaspárt alakítanak, akik közösen Balira utaznak, hogy megakadályozzák a lányuk esküvőjét. A forgatás még idén elkezdődik.