Dráma a Sztárban sztár stúdiójában

A Groovehouse énekesnőjének, Judynak kellett búcsúznia.

Nagy meglepetéssel zárult vasárnap este a TV2 zenés vetélkedőjének aktuális része: a show két közönségkedvenc énekese Judy és Kiss Ernő Zsolt párbajoztak, és végül a Groovehouse énekesnőjének kellett búcsúznia.

Judy nem kapott könnyű feladatot, mert neki kellett először mikrofon elé állnia, ráadásul olaszul kellett énekelnie, ugyanis A nagy pénzrablás című sorozat betétdalát kapta.

Kiderült, hogy nem én vagyok a legnagyobb utánzó"

– mondta el a Blikknek a műsor után, de úgy érzi, megérte részt vennie a műsorban. Sokat adott neki, volt olyan produkció, például, amikor Pink bőrébe bújt, ami kimozdította a komfortzónájából. Reméli azt is, hogy Oláh Ibolyával, akivel a műsorban barátkoztak össze, továbbra is jóban maradnak, és ezután neki fog szurkolni.

Ha nagy meglepetést már nem is okozott vele, Tóth Andi ezen a héten is egy extravagáns ruhában jelent meg.

Forrás: Kiss Márk TikTok

 

Kiss Márk, az énekesnő stylistja pár napja az Indexen biztosított mindenkit arról, hogy a következő hetekben sem nadrágkosztümben és garbóban fog részt venni Tóth Andi a műsorban.

„Továbbra is izgalmas ruhákkal készülünk, annyi különbséggel, hogy most nem feltétlenül azon lesz a hangsúly, hol van nyitva a szerelés, inkább a ruha mintája, formája vagy a fazonja lehet kirívó. A múltkor nyitott ruhája volt Andinak, annyit elárulhatok, hogy a következő nem lesz az"

– mondta a szakember, de a mellékelt fotók alapján ez a szett sem takar sokat.

via: TV2 / Blikk / Index