Drew Barrymore egyáltalán nem tudja, hogyan reagáljon az írósztrájkra

Bejelentette, hogy folytatódik a talkshowja, aztán bejelentette, hogy mégsem.

Szeptember 18-án folytatódott volna a The Drew Barrymore Show, ami azért váltott ki kisebb megrökönyödést, mert még mindig javában zajlik a színészek és az írók sztrájkja. A színésznőt több támadás is érte emiatt, ezért az Instagram-oldalán magyarázta meg a döntését.

Többek közt arra hivatkozott, hogy ez nem kizárólag róla szól, hiszen egy ilyen produkcióban mások munkáját is figyelembe kell venni. Ugyanakkor mélységesen bocsánatot is kért, miként mondta:

„Tudom, hogy semmi olyat nem tehetek, amivel ezt rendbe hozom azok számára, akik szerint ez elfogadhatatlan. Ezt teljes mértékben megértem és elfogadom. Ez egy nagyon összetett kérdés, és csak azt szeretném, hogy tudják, sosem volt szándékomban bántani vagy felzaklatni másokat.”
Forrás: Axelle / Bauer-Griffin / FilmMagic / Getty Images

 

A bocsánatkérő videót végül törölte az oldaláról, miután bejelentette, hogy mégsem folytatódik a The Drew Barrymore Show. Tegnap már ez az üzenet került az Instára:

„Meghallgattam mindenkit, és úgy döntöttem, hogy elhalasztom a premiert, amíg véget nem ér a sztrájk. Nincsenek rá szavak, amikkel bocsánatot kérhetek azoktól, akiket megbántottam, és természetesen attól a hihetetlen csapattól, akik a műsoron dolgoznak, és olyanná tették, amilyen ma. Tényleg próbáltuk megtalálni a továbblépés módját. Remélem, mihamarabb megoldás születik az egész iparág számára.”
A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Drew Barrymore (@drewbarrymore) által megosztott bejegyzés

A CBS Media Ventures szóvivője közleményt adott ki arról, hogy támogatják a színésznőt a döntésében. A bejelentést követően a CBS a The Talk és a The Jennifer Hudson Show premierjét is elhalasztotta.

még több infó a sztrájkról

Indul a színészek sztrájkja, leállhat Hollywood

160 ezren döntöttek a munkabeszüntetés mellett. Jobb munkakörülményeket, és védelmet akarnak a mesterséges intelligenciától.

Tovább

 

Mindeközben az HBO műsora, a Real Time With Bill Maher szeptember 22-én visszatér, igaz, írók nélkül, amit elég nehéz elképzelni.

(via Variety, The Hollywood Reporter)