Egy szívmelengető, emberi megnyilvánulás A Konyhafőnök VIP-ban

A november 7. óta tartó gasztro sztárvetélkedőben Nagy Zsolt tökéletesen reagált Rácz Jenő vicces beszólására.

Amióta A Konyhafőnök VIP új felvonása több mint két hete elindult, mi is többször írtunk már róla, rendre a botrányokról, veszekedésekről, odamondogatásokról hírt adva (lásd például ezt és ezt a cikkünket). Most azonban végre egy szívmelengető emberi pillanatról számolhatunk be.

Még a gasztroreality tizedik napi adásában, azaz november 18-án történt, hogy az ételek helyett ezúttal Nagy Zsolt került terítékre, azaz a séfek arról döntöttek, melyikük csapatában folytassa a játékos a versenyzést: Rácz Jenő piros vagy Sárközi Ákos kék kötényes csapatában.



Habár Sárközi elismerően nyilatkozott a színészről, átengedte őt Rácznak, mivel úgy érezte, jók közöttük az energiák, ő pedig jó versenyt akar. Rácz Jenő be is választotta Nagy Zsoltot a csapatába, aki így Járai Máté, Élő Marci és Somfai Péter mellett egy Dobos Evelinből, Takács Zsuzsikából, Kiss Virágból, Fésűs Nellyből, Kardos Eszterből, Rubint Rellából és Kustánczi Liából álló hölgykoszorú oldalán játszhat tovább (utóbbi két versenyző azóta már kiesett).

„Ennyi csaj mellett biztos, hogy jó dolgod lesz” – biztatta viccesen Rácz Jenő a színészt, aki erre őszinte szavakkal válaszolt:

„biztos, hogy tanulni fogok sokat tőlük”

– mondta. Szívmelengető, hogy Nagy Zsolt egy ilyen kissé pikáns megjegyzésnek is el tudta venni az élét, ráadásul oly módon, ami a nők iránti igazi tiszteletet és megbecsülést fejezett ki. Mivel a sztár később, a záró monológjában is megismételte a gondolatot, biztosak vagyunk benne, hogy őszintén így érez.


(via rtl.hu)