Elképesztő luxusban él az Apám beájulna elfeledett sztárja

Csősz Bogi megmutatta Rubint Rékáéknak a mesebeli török palotáját. Feleségek luxuskivitelben, 3. rész.

A Feleségek luxuskivitelben pont a feleségek luxus életvitelét sumákolja el – így panaszkodtam múlt kedden a Viasat3 csillogó szutyokreality-jének második része miatt, amit akár a kunhegyesi strand gyógymedencéjében is fel lehetett volna venni, annyira átlagos dolgokon vitatkoztak szupergazdagnak kikiáltott főszereplők.

Na, a 3. résszel bőven kárpótolt a csatorna! AApám beájulna mára teljesen elfeledett főszereplője, a szőke helyett barna hajjal domborító Csősz Boglárka ugyanis elvitte a luxy barinőit  egy kis kiruccanásra a törökországi otthonába,

egy szerény, 1400 négyzetméteres kis kulipintyóba, ahol senkinek sincs saját szobája, mert mindenkinek saját emelete van, és még a szaunából is a Boszporusz azúrkék habjait látni!

Na de mi is ez a Feleségek luxuskivitelben? Egy félig előre megírt, félig rögtönzött reality műsor, amiben egy csomó dúsgazdag nő folyton azon vitatkozik, kinek szebb a szénné botoxolt arcocskája, és hogy ki tapsolt el több pénzt egy-egy bevásárlókörútján mindenféle luxusmárkákra. A szereplők:

  • Csősz Boglárka (33), színésznő, az Apám beájulna üdvöskéje, aki miután levetkőzött a Playboynak, hozzáment egy török ingatlanmágnáshoz. A 3. epizódban az ő luxuspalotáját ismerheti meg a néző.
  • Köllő Babett (38), a médiába betörni kívánó operettprimadonna, a produkció legellenszenvesebb karaktere – valószínűleg azért, mert saját magát alakítja.
  • Vasvári Vivien (26), a hisztis Barbie baba, aki állandóan beleköt Babettba. Kettejük vitáira van lényegében felépítve az egész show mesterkélt sztorija.
  • Smaltig Dalma (31), gyerekruha dizájner, korábban recepciós volt a pasija cégénél, Babett mellett ő a másik nagy intrikus.
  • Farkas Rita (48), étteremtulajdonos, négygyermekes, elvált anyuka, akinek a férje szerencsejáték-függősége miatt volt kénytelen egy fényűző palotából albérletbe költözni.
  • Rubint Réka (39), főállású fitnessguru és celeb, aki 3 rész után is a show legszimpatikusabb szereplője – mivel szerződésben kötötte ki, hogy nem írhatják bele az izzadságszagú cicaharcokba és intrikázásokba.

Emlékszünk még Babették budai villájára, a bálterem méretű szobákkal, ahol az az alap, hogy még a budiban is kristálycsillár lóg a mennyezetről? Na, az csak egy rozoga viskó Csősz „Szultána” Bogi otthonához képest, ahol az Ezeregyéjszaka meséit idéző, pazarló luxus láttán egy darabig még számoltam, hány hétvégi ügyeletet kell vállalnom a következő 500 évben ennek a töredékéért, aztán elfüstölt az agyam. És inkább azt vártam, hátha előbukkan egy baldachinos ágy mögül Frei Tamás, hogy szótagolva forintosítsa a török milliárdos összes porfogó kacatját.

Itt hangzott el többek között Vivien epizódok óta emlegetett aranyköpése az ebédnél serénykedő pincérhad láttán:

Hiába hívjuk személyzetnek, attól még ugyanúgy szolgák!

És Bogi bicskanyitogató bonmotja is:

Sokkal több kaját készíttetek, mint amit meg tudnak enni.

Az epizód persze nemcsak a kacsalábon forgó török palota megcsodálásával telt el. Volt még:

  • egy kis sétahajókázás Bogi jachtján, hogy a bikinit villantó csajokkal legyen tele a fél internet,
  • egy kis golfozgatás, ahová Porschéval és Audi terepjáróval vitték a csajokat (és ahol Vivien a golfkocsijával „véletlenül” nekiment Babettéknek),
  • egy kis luxy vásárolgatás az isztambuli bazárban, ahol a csajok olyan ékszereket próbálgattak, amiknek darabja 200 ezret éő (dollárban természetesen, nem forintban!)
  • egy kis kamuhiszti amiatt, hogy Ritának lerepült a fejéről a szalmakalap a tengeren, és újat kell vennie, de sehol sem talál,
  • egy kis pofátlan termékmegjelenítés, hiszen ugye hol máshol pihenhetnék ki a lányok a vásárolgatással egybekötött nyaralás fáradalmait, ha nem Boglárka BOGLÁRKA márkájú wellnessközpontjának egyikében,
  • valamint akadt egy kis vita amiatt, milyen sok állatnak kellett meghalnia ahhoz, hogy Babett egyszerre négy ezüstróka bundát kaphasson ajándékba a férjétől. Ezt követte egy hasonló odaszúrás: hány embernek kell meghalnia ahhoz, hogy Dalma új gyémánt ékszerekkel villoghasson a barinők előtt? Kár, hogy csak fél percig elmélkedtek ezeken a dolgokon a szereplők, pedig nekik és a nézőknek sem ártana észben tartania, milyen ára van ennek az arcpirítóan pazarló, kivagyi fényűzésnek!

Kíváncsi vagyok, mit sikerül kiizzadnia magukból a lányoknak és a forgatókönyvíróknak a 4. részben, mert Babett és Vivi beszólogatásai már kezdenek egy kicsit unalmassá válni.