Elképesztő műsordömpinggel gyúr az őszre a 25. születésnapját ünneplő RTL

Van itt minden, mint a falusi búcsúban: X-Faktor, Nyerő Páros, Tehetség első látásra, Keresztanyu 4. évad, visszatérő Showder Klub és sok-sok film. Az RTL sztoriból pedig megismerhetjük a csatorna történetét.

Ahogy az korábban mi is megírtuk itt a PORT.hu hasábjain, idén ünnepli 25. születésnapját az RTL Klub (1997. október 7-én indult el, három nappal a konkurens TV2 startja után), és

októbertől simán csak RTL néven lesz elérhető.

A 25 éves évforduló kapcsán az RTL két egész estés visszaemlékező show-val idézi majd fel az elmúlt évtizedek legemlékezetesebb pillanatait. A kétrészes műsor Az RTL sztori címet kapta, és október 23-án illetve október 30-án lesz látható.

 

Forrás: RTL Sajtóklub

 

Ahogy azt az RTL friss sajtóközleményéből megtudtuk, közönségkedvenc klasszikusokkal, izgalmas sorozatokkal és számos saját gyártású tartalommal folytatódik az ősz a megújuló csatornán:

  • Hétköznap esténként először Makosszállás mindennapjait követhetjük nyomon a Keresztanyu 4. évadában. Ezután Sebestyén Balázs és Kabát Peti műsorvezetésével látható a csatorna vicces sztárpárshow-ja, a Nyerő Páros.
  • Hétvégente a tehetségeké a főszerep: szombatonként a 11. évaddal futó X-Faktorban találhatjuk meg legújabb kedvencünket, vasárnaponként pedig Istenes Bencével együtt szurkolhatunk, hogy az aktuális játékosok eltalálják a Tehetség első látásra tehetségeinek szuperképességét.
  • De vasárnap esténként olyan szórakoztató filmekkel is kikapcsolódhatunk, mint A csajok háborúja Kate Hudson és Anne Hathaway főszereplésével, a Beépített szépség 2.: Csábítunk és védünk Sandra Bullock-kal, Jennifer Aniston és Jason Sudeikis vígjátéka, a Családi üzelmek, a Rossz tanár Cameron Diazzal a címszerepben, valamint az idei év magyar sikerfilmje, Az unoka.

Természetesen a Film+ csatornán a filmeké lesz a főszerep: érkezik a Godzilla, majd a Godzilla II – A szörnyek királya; láthatjuk az 1995-ös klasszikust, a Jumanjit és a folytatását, a Jumanji – A következő szint című filmet is. Az akcióthrillerek rajongóinak már most érdemes a naptárjukat előkészíteni, ugyanis októberben mind a négy Halálos fegyver filmet nyomon követhetik a csatornán. Természetesen a vígjátékok kedvelői sem maradnak hoppon, őket a 2010-es évek egyik legsikeresebb filmsorozata, a Másnaposok-trilógia várja majd. Premierekből sem lesz hiány, ugyanis a Film+ műsorán látható először a 2020-as DC képregényből készült adaptáció, a Wonder Woman 1984.

Az RTL II-n október 19-től a Showder Klub új évadát követhetjük nyomon , de megtekinthető lesz Nagy Ervin és Nagy Zsolt főszereplésével a Drakulics Elvtárs és Kerekes Vica legújabb magyar filmje, a Hab is.

A Coolon családi filmdömping lesz: a kedvenc családi nassolnivalókat bekészítve nézhetjük meg együtt Jack Black főszereplésével a Libabőrt és a folytatását a Libabőr 2. – Hullajó Halloweent, és ha már szörnyek: érkezik a Hotel Transylvania 2-3 is.

Az RTL Most kínálata ismét új telenovellákkal bővül, olyan klasszikusok válnak elérhetővé, mint a Talizmán vagy a Rubí, az elbűvölő szörnyeteg, de ezen a felületen nézhetjük majd vissza a Showder Klub legújabb epizódjait is.