Ezeket a filmeket ajánljuk hétfőre

Nem nagy a választék, de reméljük, találtok kedvetekre valót.

Hogyan legyünk szinglik? - Viasat3, november 29. hétfő, 21h

Van, aki profi mód műveli a szingliséget, van, aki rossz ebben a műfajban... és van Alice. Meg Robin. Meg Tom, David és a többiek. New York tele van magányos szívvel és testtel, olyanokkal, akik kiválóan érzik magukat a bőrükben és olyanokkal, akik rettentően; és egyáltalán nem akarják mindannyian ugyanazt. Van, akinek életre szóló szerelem kéne, van, akinek csak egy vad éjjel, vagy még annál is kevesebb. A film a randik, a viszonyok, csalások és nagy szeretkezések világában vezet el, hősei mind páratlan emberek, akik a párjukat keresik _ a városban, amelyik sosem alszik.

 

Király! - Filmcafe, november 29. hétfő, 21h

A régi történetekben a bátor lovagok megmentik a királylányokat, megölik a sárkányokat, legyőzik a gonoszt. Ám kevés szó esik a hősök semmirekellő testvéreiről. Így van ezzel Mourne királyságában Thadeous herceg is, aki a bátyja, Fabious árnyékában él. Leezar, a gonosz varázsló elvarázsolja az öreg királyt, és elrabolja Fabious menyasszonyát, hogy beteljesítse a régi jóslatot. A két herceg elindul, hogy kiszabadítsák Belladonnát, és megmentsék a királyságot. Útjuk során megannyi kalandban lesz részük.

 

Az új bizonyíték - Filmbox, november 29. hétfő, 21h

David rendőrnyomozó, aki New York-ban dolgozik. Állapotos feleségével úgy döntenek visszaköltöznek szülővárosukba, New Jersey-be és maguk mögött hagyják a nyüzsgő várost. Egy nap azonban a férfi egy antikváriumban véletlenül rátalál egy 8 mm-es filmre, amely a Kennedy- gyilkossággal kapcsolatban fontos bizonyítékokat rejteget.

 

Möbiusz - Moziverzum, november 29. hétfő, 21h

Egy FSB ügynök beleszeret egy, a szervezete által beszervezett amerikai nőbe, akinek az a feladata, hogy szerezzen terhelő bizonyítékokat főnöke, a milliárdos bankvezér ellen...

 

Vad erdők, vad bércek: A fantom nyomában - Duna World, november 29. hétfő, 21.35h

Fantom járja az erdőt. Megpillantani szinte lehetetlen, a nyomai viszont annál többet árulnak el róla. Hóba süppedő léptei azt, hogy a völgy felé vette az irányt, az üregben a száraz avar, hogy itt töltötte a nappali órákat, a zsákmány maradványa, hogy mire vadászott. Miközben követjük őt, megismerjük az erdőt, ahol él. Bejárjuk a folyóvölgyeket, a mély szurdokokat, a napfényben fürdő bérceket, a ködbe vesző hegyoldalakat _ az Északi-középhegységet, ezt az átmeneti zónát a Kárpátok és az Alföld között.