Ezeket a filmeket ajánljuk keddre

Átnyálaztuk a tévéműsort, ezeket a filmeket találtuk kedd estére.

Vízkereszt - M5, június 21. kedd, 20h

 

Sebastian és Viola testvérek, akik hajótörést szenvednek és elszakadnak egymástól. Viola egy idegen országba vetődik, ahol halottnak hitt bátyja személyét ölti magára: és itt kezdődnek a bonyodalmak. Az uralkodó, Orsino herceg a szép Olivia grófnőt ostromolja szerelmével. Olivia azonban a herceg állandó szerelmi postását, a férfiruhás Violát szereti. Később kiderül, hogy Viola megtévesztésig hasonlít egy jómódú férfihoz... Shakespeare klasszikus vígjátékának filmváltozata.

 

Ház a tónál - Viasat3, június 21. kedd, 21h

 

Kate (Sandra Bullock) a munkája miatt megválik a gyönyörű tóparti házától. A postaládában üzenetet hagy a következő lakónak. Alex (Keanu Reeves), az építész megdöbbenve egy elhanyagolt házat talál. Előveszi Kate levelét és válaszol rá. Kiderül, hogy Alex és Kate nem egy idősíkban, hanem kétévnyi távolságban élnek egymástól. Levelezni kezdenek és egy nap úgy döntenek, hogy megpróbálnak találkozni.

 

Az olasz meló - Paramount Network, június 21. kedd, 21h

 

A terv tökéletes volt. A kivitelezés tökéletes volt. Charlie Croker hatalmas bűnügyi melót végzett el. Arra viszont nem számított, hogy elárulják. Most többet akar, mint a saját jussát... bosszút követel. Mark Wahlberg felvillanyozó Crokerként ebben a gyors és könyörtelen akciófilmben. Croker és csapata egy gyönyörű széfrabló (Charlize Theron) segítségével indulnak kalandra, hogy visszalopják a zsákmányt, és izgalmas, gumicsikorgató hajszákban találják magukat Los Angeles utcáin, azok alatt és azok fölött is. A színészek között ott van Edward Norton, Seth Green, Jason Statham, Mos Def, Franky G és Donald Sutherland is, tehát Az Olasz Meló tényleg jó fogás!

 

Die Hard 2. - Még drágább az életed - Mozi+, június 21. kedd, 21h

 

John McClane (Bruce Willis) a felesége (Bonnie Bedelia) elé siet Washington repülőterére, amikor ismét egy világraszóló terrorakció közepén találja magát. A repülőtéren leszáll egy katonai repülőgép is, utasa Esperanza, az a dél-amerikai drogbáró, akit vádlottként szállítanak az Egyesült Államokba. Hamarosan azonban kitör a káosz, a repülőtér irányítását egy terrorcsoport veszi át, amely a leszállásra váró gépek utasainak életével zsarolja a kormányt. A több száz halálraítélt utas, köztük McClane felesége várja kétségbeesetten, hogy a zsaru rendet teremtsen odalent, azaz legyőzze a mindenre képes elit katonai kommandót...

 

Éjszakai hajsza - Film+, június 21. kedd, 21h

 

Jimmy (Liam Neeson), a hivatásos bérgyilkos visszavonulása előtt kénytelen újra akcióba lépni. Ez a bevetés keményebb és veszélyesebb lesz, mint bármely korábbi. Most saját maga a megbízója. A célpontja egykori főnöke, Shawn (Ed Harris), a kegyetlen bandavezér, akinek azért kell meghalnia, hogy a bérgyilkos rég látott fia, Mike (Joel Kinnaman) élhessen. És a profi hosszú idő után úgy érzi, hogy most az érzelmeire kell hallgatnia. Még ha az az életébe kerülhet is!

 

Új faj - AMC, június 21. kedd, 21h

 

Michael Oblowitz filmje a távoli jövőben játszódik, amikor a vámpírok többé nem rejtőzködnek, hanem a sötétből előbújva igyekeznek beilleszkedni az emberek társadalmába és békés fajként élni. Egy renitens vámpír azonban bestiális gyilkosságok egész sorozatát követi el: feltépi áldozatai torkát és kiszívja vérüket. Az ügyet egy zsarura és vámpír kollégájára bízzák.

 

A törvény gyilkosa - Film Mánia, június 21. kedd, 21h

 

Turk (Robert De Niro) és Rooster (Al Pacino), akik 30 éve társak és együtt nyomoznak New Yorkban, most nyugdíj előtt állnak. Mielőtt leteszik a jelvényeiket, egy ügyet még mindenképpen meg akarnak oldani: egy strici hullájához hívják őket, és az eset nagyon emlékeztet egy sok éve történt gyilkosságra. Utolsó nyomozásuk során talán elkaphatják a bennfentes sorozatgyilkost, akinek áldozatai egytől-egyig felmentett bűnösök.

 

Bridget Jones: Mindjárt megőrülök! - SuperTV2, június 21. kedd, 22.15h

 

Helen Fielding regénye alapján! Amikor utoljára találkoztunk Bridget Jones-szal, éppen megtalálta a boldogságot. Mostani történetünk kezdetén immár hat isteni hete a tökéletes álompasi, Mark Darcy barátnője, és még álmodni sem tudna szebb időszakot az életében. Vagy mégsem így van?! Bridget ugyanis még mindig a régi, tehát kételkedik önmagában, elemzi minden kósza gondolatát, karriert épít és persze veszettül számolja a kalóriákat. És ami a legnagyobb trauma számára: miután megtalálta a tökéletes férfit, most már az a baja, hogy valahogyan meg is kellene tartania...

 

A Pelikán ügyirat - AXN, június 21. kedd, 22.50h

 

A tehetséges New Orleans-i joghallgató szemináriumi dolgozatot ír a Legfelsőbb Bíróság két tagja meggyilkolásának feltételezett összefüggéseiről. A következtetés merész: egy olajmágnást kever gyanúba, aki az USA elnökének egyik legjelentősebb kampánytámogatója. A dosszié kikerül az egyetemről, útra kél, és pusztítani kezd. Darby Shaw rádöbben, hogy bárki, akivel a dolgozat folytán kapcsolatba kerül, gyilkosság áldozata lesz. Az ismeretlen veszély elől menekülő lány csak egy emberben bízik, Gray Grahamben, egy újságíróban. Kettőjüknek csak ellenfelei vannak: profi gyilkosok, titkosszolgálati szervezetek üldözik őket a törvénytelenség minden eszközével. Darby és Gray félelménél erősebb a jogba vetett hite, felveszik a küzdelmet a hatalom ellen, az igazság védelmében.