Ezeket a filmeket ajánljuk szombatra

Ha a szombatodat otthon töltenéd, akkor nézd át a listánkat, mert összegyűjtöttük az összes jó filmet napközbenre.

LBJ - Film Mánia, július 17. szombat, 9h


A film arra a politikai zavarra összpontosít, amivel Johnson alelnök szembesült, amikor 1963 novemberében egy bérgyilkos golyója által kezébe került az elnökség.

 

A csendőr és a csendőrlányok - Moziverzum, július 17. szombat, 11h

Négy csinos csendőrlányt helyeznek a San Tropez-i csendőrökhöz, s ez alaposan összekuszálja az ott szolgálók életét. Főként Lütyő törzsőrmesterét, aki valóban komolyan veszi a szolgálatot és egyszerűen nem tud mit kezdeni a rakoncátlankodó ifjú hölgyekkel. Az osztag tagjai sem kellően éberek, mert a hölgyek egy szép napon sorra eltűnnek. De a legnagyobb gondot Yo jelenti, aki egy afrikai állam elnökének lánya, mert félő, hogy eltűnéséből diplomáciai bonyodalmak származnak. Előkerítésükre azonnal összefog a San Tropez-i csendőrség teljes állománya...

 

Drágám, add az életed! - Film+, július 17. szombat, 11.20h

Dick Steele, a nyugalomba vonult titkosügynök egykori főnökének hívó szavára visszatér a szolgálatba. Ugyanis örök ellensége, Rancor tábornok, akit egy robbantásos merénylet után mindenki halottnak hitt, ismét megjelenik a színen. Dicknek és gyönyörű társának, Veronique-nak kell megakadályoznia, hogy a tábornok megvalósítsa világuralmi terveit. Ketten együtt élik át a kalandokat, kerülik ki a csapdákat, menekülnek el autós üldözőik elől. Még arra is jut idejü k, hogy pompás vacsorákat töltsenek el egymás társaságában, és a táncparketten megmozgassák a kitartó nyomozástól elgémberedett tagjaikat.

 

Johnny English újratöltve - TV2, július 17. szombat, 13.35h

Az angol titkosszolgálat tudomást szerez a készülő politikai merényletről, amely ha bekövetkezik, világméretű káoszhoz vezethet. Tudják, hogy itt már csak Johnny English segítehet. Amióta az MI7 csúcskémje eltűnt a színről, sajátos képességeit Ázsia távoli zugában kamatoztatta. Johnny az első szóra visszatér, és a legújabb szuperkütyüket indul harcba, hogy leleplezze az összeesküvést, melynek szálai a KGB-hez, a CIA-hoz, sőt az MI7-hez vezetnek. Pár napja van, hogy megakadályozza a készülő merényletet.

 

Az élet háza - Filmcafe, július 17. szombat, 14.10h

George Monroe (Kevin Kline) középkorú építész élete során mindig is a munka volt az első. Rövid időn belül egyszerre dől össze minden jól felépített életében. Elbocsátják a munkahelyéről és szinte ugyanazon a napon végzetes betegséget diagnosztizálnak rajta orvosai. A megtört George a hátralévő négy hónapban csak egyvalamit szeretne megtenni. Felépíteni álmai házát elhidegült kamasz fia, Sam segítségével.

 

Bűnös Louisiana - Sony Movie Channel, július 17. szombat, 15.05h

Bud Carter nyomozó sikeresen letartóztatja Jesse Weiland bérgyilkost, akinek szolgálatait gyakran vették igénybe az alvilágban. Carter azonban nem csak egy kegyetlen gengsztert és az Árja Testvériség tagját látja benne, hanem egy hasznos informátort, úgy gondolja, hogy segítségével sok embert rács mögé tudna dugni. Azonban korrupt politikusok és lefizetett ügyvédek segítségével Lutin Adams, a bűnszövetkezet feje megtudja, hogy ki szivárogtat adatokat a rendőröknek és kinyíratja Weiland családját.

 

Bolond április - Duna Tv, július 17. szombat, 15.30h

Karinthy Ferenc novellája alapján készült film. Gidát egyetemi társai a csinos, fiatal özvegyasszonnyal, Katinkával ismertetik össze.A húszéves fiú azonnal beleszeret az asszonyba.Megbeszélik, hogy hétvégén Gida leutazik Esztergomba, ahol Katinkának férje után örökölt háza van. Mindketten várakozással tekintenek a gáláns kaland elé, de a háziasszony túlzó gondossága mindent elront. Bőséges vacsora várja a fiút, otthagyni nem szabad semmit! Gida rosszul lesz. Nem fekszik az asszony mellé, hanem a fürdőszobába, majd a kerítésen át a Dunába menekül. Csak másnap este mer bekopogtatni Katinkához, de akkor már az özvegy nem engedheti be, mert udvarlója, Bertalan doktor látogatja meg. A fiú összetörve indul vissza Pestre, és a hajón megismerkedik egy szerelmében csalódott lánnyal, és udvarolni kezd neki...

 

A szentfazék - RTL Klub, július 17. szombat, 15.20h

Ricky még a lelkét is eladná, hogy megmentse az állását. A tévéshop-hálózat, amelyet vezet, az elmúlt időben szinte semmit nem tudott eladni. Főnöke ultimátumot ad neki: ha egy héten belül nem történik valami, repül. Már csak a csoda segíthet.

 

Négy esküvő és egy temetés - Filmcafe, július 17. szombat, 16.45h

Charles és Carrie egy esküvőn pillantják meg egymást és a fiú úgy érzi, hogy Carrie a legvonzóbb nő, akivel valaha is találkozott az életében. Egy önfeledt és szenvedélyes éjszakát töltenek együtt, majd elbúcsúznak egymástól. Két hónap múlva azonban ismét találkoznak egy másik esküvőn, ahol Carrie bemutatja Charles-nak a vőlegényét. Tíz hónappal később Charles a saját esküvőjére készülődik. Carrie is megérkezik és közli a fiúval, hogy elvált. Charles életének legnehezebb döntése előtt áll. Mindjárt oltár elé kell vezetnie a menyasszonyát, ő pedig Carrie-t szereti.

 

Fukushima - SuperTV2, július 17. szombat, 18.30h

A film a 2011-ben bekövetkezett Fukusima-i atomerőmű-baleset eseményeit meséli el az ott dolgozó mérnökök és szakemberek szemszögéből, az első percektől, egészen a katasztrófa végeztéig.

 

Bolondok aranya - RTLII, július 17. szombat, 18.40h

Ben a világ legpechesebb kincsvadásza. A felesége, Tess belefáradt, hogy a férje házasságuk nyolc éve alatt sikertelenül hajszolta a Királynő Hozományaként elhíresült kincset, amely 1715 óta a tenger fenekén hever. A férjével és az álomkergetéssel való szakítás után Tess fedélzetmester lesz egy luxusjachton. Ugyanekkor Ben biztos nyomra bukkan. Jobb híján fellopódzik exneje új munkahelyére és megpróbálja rávenni Nigel Honeycutt-tot, az unatkozó iparmágnást, hogy együtt induljanak kincsvadászatra. Azt azonban nem köti az orrára, hogy nemcsak ők pályáznak a kincsre.

 

Nyári vakáció - Duna Tv, július 17. szombat, 19.40h

Négy londoni autószerelő srác, Don, Cyril, Steve és Edwin kölcsönkérnek egy kisbuszt, és európai kirándulásra indulnak. Úti céljuk Dél-Franciaország, ám Párizs környékén összeütköznek egy autóval, amelyben három fiatal lány ül, Mimsie, Angie és Sandy. Később egy negyedik lány, Barbara is csatlakozik hozzájuk, aki az anyjától szökött el. Barbara profi énekesnő, de ez nem riasztja el attól, hogy egy kis kalandban részt vegyen, pláne ha ezt anyja nélkül teheti. A fiúk megígérik, hogy elviszik a lányokat Athénba, ahol fellépésük lesz. Don-ban pedig hamarosan vonzalom ébred Barbara iránt...