Ezekkel a filmekkel vezesd le a keddet!

Összegyűjtöttük a legjobb filmeket kedd estére.

Angyali szemek - Filmcafe, január 19. kedd, 19h

Az Angyali szemek két sebzett lelkű ember története: a nő rendőr, a férfi leginkább csavargónak látszik. Egy utcai bunyóban ismerkednek meg, amikor Catch (James Caviezel) megmenti Sharont (Jennifer Lopez) egy rátámadó bűnözőtől. Az eset után többször is összefutnak és Sharon lassan sejteni kezdi, hogy korábban már találkoztak egyszer, ám Catch ridegen elzárkózik minden kérdés elől. Eközben Sharonnak is meg kell küzdenie saját terhével. Szülei megújítani készülnek házassági esküjüket és a szertartásra nem hívják meg a lányukat, mert brutális apja egy korábbi összetűzésük miatt neheztel rá. Catch és Sharon csak egymás pártfogására számíthatnak, de egyre inkább úgy tűnik, amíg önmagukkal nem békélnek meg, egymást sem bírják elviselni.

 

A lökött tesó - Film Mánia, január 19. kedd, 19.25h

Nedből hiányzik a józan ész. Vagy inkább tele van naivitással és optimizmussal, és hisz az emberekben, annak ellenére, hogy állandóan bajba kerül emiatt. Boldogan él a biozöldség-termesztő farmon a hippi barátnőjével, mígnem egy marihuánával kapcsolatos incidens miatt a dutyiban köt ki. Mivel szabadulása után nincs hova mennie, a három nővéréhez költözik a családi farmra. Liz, Emily és Natalie közös erővel próbálják egyenesbe hozni az életét, miközben rájönnek, nem is olyan idióta, mint aminek tartják.

 

Django elszabadul - Mozi+, január 19. kedd, 21h

Amerika déli része két évvel a polgárháború előtt. Egy különös módszereket követő profi fejvadász (Christoph Waltz) egy rabszolga (Jamie Foxx) segítségével nagy sikert ér el, és hálából felszabadítja Djangót. De a társak együtt maradnak, hogy megkeressék a fekete férfi feleségét (Kerry Washington), akit egy rabszolgapiacon láttak utoljára. A nyomok végül egy ültetvényre vezetik őket, melynek tulajdonosa (Leonardo DiCaprio) rabszolgáit _ trénere segítségével _ egymás elleni gladiátorküzdelemre képezi ki. A fejvadászoknak sikerül bejutniuk a birtokra, de nem biztos, hogy ki is jutnak onnan: a földesúr hű szolgája (Samuel L. Jackson) gyanút fog, és a kalandorok csapdába esnek. Dönteniük kell, hogy az önfeláldozás vagy a túlélés-e a fontosabb számukra...

 

Az őrület határán - Paramount Network, január 19. kedd, 21h

Egy régi amerikai mondás szerint az épelméjűt csak egy hajszálvékony vörös vonal választja el az őrülttől. A távoli csendes-óceáni szigeten a Charlie század katonái ugyanezen a vonalon, az őrület határán egyensúlyoznak. A második világháború idején az egyik legvéresebb csatát a Salamon-szigetek birtoklásáért vívták az amerikaiak és a japánok. A Guadalcanal-szigeti partraszállással új fejezet kezdődött az összecsapásukban. A paradicsomi szépségű, buja növényzetű sziget lángoló pokollá vált. James Jones regényének filmváltozata.

 

A közellenség - Film+, január 19. kedd, 21h

Mit tehet egy ember az egész világ ellen? És mit tehet egy ember, ha az egész világ összefog ellene? Robert Dean ügyész nem az a fajta, aki ilyen kérdéseken törné a fejét. Végzi a munkáját, szereti a feleségét, neveli két rosszcsont kölykét és azt hiszi, ez mindig így lesz. Pedig valakik figyelni kezdik, valakik vadásznak rá, valakik meg akarják ölni. Egyszer csak _ egymástól függetlenül _ az Egyesült Államok összes hivatalos és nem hivatalos titkos szervezete a nyomába ered. Ruháiba poloskát varrnak, golyók fütyülnek a füle körül, autók próbálják elgázolni, robbanások próbálják eltörölni a föld színéről. Mindenki célpontjává válik és ő nem tehet mást, menekül, ahogy csak bír. És még azt sem tudja, miért akarják megölni.

 

A fagy - Duna Tv, január 19. kedd, 22.30h

A pireneusi Saint-Martin kisvárosban felfedeznek a sífelvonó egyik állomásánál egy levágott fejű lovat. A ló a dúsgazdag és befolyásos üzletember, Eric Lombard tulajdona volt. A különös ügy kivizsgálásához kirendelnek egy rendőrkapitányt, Martin Sevazt, akinek a munkáját egy helyi rendőrnyomozó, Irene Ziegler segíti. A DNS-nyomok egy sorozatgyilkoshoz, Julian Hirtmannhoz vezetnek, aki évek óta egy szigorúan őrzött, pszichiátriai börtönben raboskodik. A sorozatgyilkost annak idején Sevaz buktatta le...

 

Megszólít az éjszaka - Filmcafe, január 19. kedd, 23.20h

Egy nyugat-virginiai kisvárosban éjszakánként szárnyas teremtmények jelennek meg a házak között. John Klein (Richard Gere), a feleségét gyászoló újságíró a helyszínre utazik, ahol megdöbbenve tapasztalja, hogy a teremtmények épp olyanok, mint azok a fura lények, akiket Klein haldokló felesége rajzolgatott. A környékbeliek azt állítják, hogy ők jól ismerik a férfit. A tér átalakul, Klein váratlanul egy idegen kisvárosban találja magát, melynek folyója fölött különös fény ragyog, lakói pedig ugyanazt álmodják: éjszakánként egy közeledő szárnyas lényt látnak maguk előtt.

 

Szárnyas fejvadász 2049 - Viasat3, január 19. kedd, 23.20h

2019-ben a replikánsok után vadászó szárnyas fejvadászok egyike különös felfedezést tett. Harminc évvel később egy másik fejvadász, az LAPD tisztje, K (Ryan Gosling) egy másik titokra lel. Egy olyan rejtélyre, amely ha felszínre kerül, felforgathatja mindazt, ami a földi társadalomból még megmaradt. Az ügy érdekében fel kell kutatnia a rendőrség egy régi emberét: Rick Deckardot (Harrison Ford): Csakhogy Deckard 30 évvel ezelőtt eltűnt, és senki nem tudja, hol bujkálhat. Azt is csak néhányan sejtik, hogy miért…