Fergeteges lett Hugh Jackman kávéreklámja, Ryan Reynolds narrációjával!

Hugh Jackman egy morcos bunkó – de csak amíg fel nem hörpint egy kis Laughing Man Coffee-t! Ami amúgy a saját brandje...

Nevettél már ma? Most majd fogsz! Hugh Jackmané ugyanis 2011 óta a Laughing Man Coffee nevezetű kávémárka, amihez most ő maga készített egy mókás reklámot! Az 51 éves sztár egy összeráncolt homlokú, kiégett, morgós színészt alakít benne, aki ébredés után csak dohog, puffog és grimaszol – egészen addig, amíg fel nem hörpinti a sajátmárkás kávéját, amitől egycsapásra ő lesz Hugh Jackman, a barátságos sztár! Mindez Ryan Reynolds lefitymáló narrációjával kísérve tényleg igazi atomtámadás a rekeszizmok ellen:

Természetesen nem ez az első eset, hogy Jackman és Reynolds látványosan a másikat szívatja a nagyközönség előtt. Több, mint 10 éve, a 2009-es X-men-kezdetek: Farkas forgatása óta tart köztük a nyilvánosság előtti adok-kapok, állítólag amiatt, mert Reynolds felesége ekkoriban még Scarlett Johansson volt, akivel Jackman szerint Reynolds kicsit suttyó volt (talán nem véletlen, hogy 2011-ben végül elváltak). Valójában viszont ők ketten ugyanúgy országos cimborák, mint Stallone és Schwarzenegger, és kifejezetten élvezik, hogy a kölcsönös zrikálással egymás filmjeit és a saját portékájukat népszerűsíthetik (míg Jackmannek ott a kávéja, Reynoldsnak saját gin márkája van). Nemrég például Ryan Reynolds trollkodta szét az X-Men franchise sztárjainak karanténos videóchatjét – naná, hogy direkt volt, hogy utána az összes filmes portál lehozza ezt a kis a purparlét! (via Movieweb)