Férjhez ment a Trónok harca sztárja

A Sansát alakító Sophie Turner Las Vegasban mondta ki a boldogító igent Joe Jonasnek.

A két sztár esküvőjére ugyan már számítani lehetett, hiszen 2017 októberében, több mint egy közös év után jelentették be az eljegyzésüket, a körülmények azonban elég meglepőek voltak. Szűk két órával azután, hogy véget ért a 2109-es Billboard Music Awards nevű zenei díjátadó, Turner és Jonas Vegas felé vették az irányt, ahol az egyik helyi kápolnában egy piros ruhás Elvis-imitátor adta össze őket.

Az E! Online szerzett a nagy eseményről egy videofelvételt is, amelyen az ara arca sajnos nem látható, de az igen, hogy menyasszonyi ruhát és fátylat azért szereztek az ad hoc alkalomra, amelyen a nászinduló helyett egy countryduó dala szólt (élőben), és jegygyűrűk hiányában cukorból készült gyűrűt váltottak a szerelmesek.

„Csodás dolog, hogy el vagyok jegyezve. Nem úgy értem, hogy ez olyan, mint egy teljesítmény, mintha elértem volna valamit, de az biztos, hogy

megtaláltam életem párját. Mintha csak egy ház lenne, amit úgy szeretek, hogy örökre ott akarok élni.

És ezzel, hogy megtaláltam a szerelmem, bizonyos fajta béke is költözött belém” – vallotta be még az eljegyzés bejelentésekor Sophie Turner.

Az ifjú pár nemrégiben egy Trónok harca-eseményen. Forrás: Jeff Kravitz / FilmMagic for HBO / Getty Images

 

A vegasi esküvő ugyan kétségtelenül nagy poén lehetett, de a színésznő és Joe Jonas várhatóan a nyáron, Franciaországban tartanak majd egy nagyobb, ünnepélyesebb ceremóniát is, ahova minden barátjukat meghívják – hiszen a mostani villámesküvőn nem volt jelen például Turner legjobb barátnője és nyoszolyólánya (egyúttal Trónok harca-beli partnere), Maisie Williams sem. Jonas nemrégiben azt mondta, extravagáns eseményt terveznek, egy nagy foci- és rögbimeccsel, így majd minden haverjának esélye lesz beveretnie az arcát és összetörnie magát.


(via E! Online)