Folytatódik a Cápák között, új hétvégi műsorrend az RTL-en

Az RTL üzleti show-műsorának félbehagyott hetedik évada április 28-án visszatér a képernyőre. A Cápák között a március 10-én indult A renitens című sorozat miatt került ki a vasárnap esti műsorrendből. A Cápák előtt, új időpontban jelentkezik a Házon kívül, ahogy a XXI. század is új időpontban lesz látható.

Április 28-ig vasárnaponként A renitens című bűnügyi vígjáték epizódjait láthatják a nézők, ám a sorozat befejezését követően átalakul a hétvégi műsorrend. Vasárnaponként a Híradó után a Házon kívül jelentkezik, amelyet minden héten 19:25-től a Cápák között hetedik évadának legújabb epizódja követ majd. Május 4-től pedig új időpontban kerül képernyőre a XXI. század, amelyet szombatonként, közvetlenül a Híradó előtt láthatnak a történelmi magazinműsor kedvelői.

A Cápák között hetedik évadának tizedik adásában, április 28-án Orbók Ilona, Balogh Petya, Balogh Levente, Lakatos István és Moldován András ezúttal is egészen egyedülálló pitchekkel találják szembe magukat. Feltűnik egy vállalkozó, akinek szülei a családi üzlettel korábban már lenyűgözték a Cápákat, ahogy egy 500 millió forintos üzleti ajánlatnak is tanúi lehetnek a nézők a tizedik epizódban, amelyet minden vasárnap az évad újabb epizódja követ majd.

 


(RTL)