Folytatódik a Négy esküvő és egy temetés

Tévésorozat formájában, Andie MacDowell-lel tér vissza kedvenc romkomunk – csakhogy a színésznő egy másik szerepet fog játszani.

Richard Curtis klasszikusából az amerikai streamelős csatorna, a Hulu készít spin-offot, amit az Office egyik forgatókönyvírójaként és színészeként ismert Mindy Kaling ír meg. Andie MacDowell pedig, aki annak idején a film egyik kulcsfontosságú karakterét, Carrie-t játszotta, vendégszereplőként tér vissza, egy teljesen új szerepben, Mrs. Howardként.

Hugh Grant és MacDowell az eredeti filmben. Forrás: port

 

A főszerepet tehát nem is ő, hanem a Trónok harcából ismert Nathalie Emmanuel alakítja. Ő lesz az egyetlen ismertebb név a sorozatban részt vevő színészek (Brandon Mychal Smith, Zoe Boyle, Jennie Jacques, Harish Patel, Guz Khan, Nikesh Patel, Rebecca Rittenhouse, John Reynolds) közül.

A széria négy amerikai barátról fog szólni: Maya (Emmanuel), Craig (Smith), Ainsley (Rittenhouse) és Duff (Reynolds) azért jönnek össze újra, hogy részt vegyenek egy londoni esküvőn. Az oltár előtt azonban valami olyan végzetes dolog történik, ami mindannyiuk életét fenekestül felforgatja, így a következő év a kapcsolatokról és a szerelmi csalódásokról szól majd a számukra.

Nathalie Emmanuel. Forrás: Emma McIntyre / Getty Images

 

MacDowell Mrs. Howardja egyébként a Duffy nevű karakter anyukája, és szerepeltetése csupán egy tiszteletteljes főhajtás az eredeti film előtt (amelynek a színésznő és Hugh Grant voltak a főszereplői), hiszen a sorozatnak valójában nem túl sok köze van hozzá.


(via Independent)