Hatalmas pech, majd hatalmas mázli a Szerencsekerékben

A más kárán óriási összeget nyert versenyző olyan szerencsés volt, hogy könnyekig hatódott a nyereménytől – amiből még adakozott is.

A Kasza Tibi vezette népszerű vetélkedő csütörtök esti adásában nem Sanyi volt a legjobb versenyző – a legszerencsésebb azonban igen. Miután játékostársa, Dana pechére cserét pörgetett, nála kötött ki az addig 950 ezer forintja helyett a Dana által nyert 2 millió 770 ezer forint.


Később ugyan Sanyinak nem sikerült megtartania a teljes összeget, de a végjátéknak így is 2 millió 690 ezer forinttal vágott neki, és az őrangyala most sem hagyta cserben, mivel olyan szerencsésen tippelt mássalhangzókat, hogy egy pillanat alatt kitalálta, mi is lehet az a szörnyű szőrmók.

Sanyi már ezzel a megnyert összeggel könnyekig hatódott, de érkezett még számára egy boríték is, ami további egymillió forintot rejtett: a férfi így összesen 3 millió 690 ezer forinttal lett gazdagabb. Ezt követően még meghatóbb pillanatoknak lehettünk tanúi.


Ekkor ugyanis Sanyi már annyira elérzékenyült, hogy alig tudott megszólalni, Kasza Tibinek kellett megnyugtatnia; de szerencsére azért el tudta mondani, hogy nyereményéből szeretne adakozni is egy kicsit, és annak 10 százalékát személyes okokból a pécsi Bőrklinikának ajánlja fel.


(via tv2play.hu)