Hatalmasat spoilereztek a Stranger Things alkotói a 4. évadról!

Csak az olvassa el a cikket, aki már látta az összes eddigi részt!

A Stranger Things író-rendező testvérpárja, Matt Duffer és Ross Duffer a Late Night with Seth Meyers műsorába jelentkeztek be telefonon, és elég érdekes dolgokat mondtak az egyik szereplővel kapcsolatban.

 

VIGYÁZAT, EXTRÉM SPOILERVESZÉLY!!!

 

Szóval az adás igazi interjúalanya David Harbour volt, aki a közönségkedvenc Hopper seriffet alakítja a Netflix népszerű tévésorozatában. Természetesen arról volt szó, hogy vajon a seriffcsillagot Magnum hawaii ingére cserélő nyomozó visszatér-e a 4. évadban? Hiszen amióta lement a 3. évad utolsó része, és az ottani stáblista-jelenetben kiderült, hogy a démoni Tótágas-világba szintén bemerészkedő szovjeteknél van egy amerikai rab is, a nézők biztosra veszik, hogy az a bizonyos fogoly – aki így nem is halt meg, hanem csak beszippantotta a másik dimenzió, ahonnan végül az oroszok rángatták ki a saját masináikkal.

Harbour, hogy pontot tegyen a találgatások végére, felhívta a rendezőpárost, és nekik szegezte a mindenkit foglalkoztató, kínzó kérdést:

– Meghaltam? Hopper halott?
– Hát, ezt még ki kell találnunk.

Vagyis valószínűleg még nincs kiírva véglegesen a sorozatból. A színész és Seth Meyers ezután még elnevetgéltek azon, hogy amikor Harbour először meghallotta a Stranger Things címet, azt gondolta, hogy ez a világ legrosszabb tévésorozat címe, de végül betűkkel és a zenével együtt már őt is meggyőzte az intró. Saját bevallása szerint Harbour maga is óriási geek, de Matt Duffer és Ross Duffer a D&D- és videojáték-rajongásukkal még nála is nagyobb kockák, így kezdettől fogva nagyon jól kijöttek egymással a forgatáson. A teljes interjú itt nézhető meg:

(via The Independent)