Hétvégén ünnepi műsorkínálattal emlékezik a Fem3 II. Erzsébet királynőre

II. Erzsébet előtt tisztelegve, rendhagyó hétvégi kínálattal várja a tévénézőket szeptember 17-én és 18-án TV2 Csoport életmódcsatornája.

Szeptember 8-án, kilencvenhat éves korában elhunyt II. Erzsébet. Az Egyesült Királyság királynőjéről, a történelem második leghosszabb ideig hatalmon lévő uralkodójáról ünnepi műsorkínálattal emlékezik a Fem3. Olyan tematikus műsorokokon keresztül idézhetik fel az érdeklődők a királynő életét, mint II. Erzsébet szolgálatában, a II. Erzsébet – A rendíthetetlen királynő, vagy a II. Erzsébet – Az elmúlt 90 év című dokumentumfilmek. Legutóbbi az uralkodó 95. születésnapjára készült, bemutatva korunk egyik legnagyobb hírességének máig töretlen kultuszát.

II. Erzsébet; Fotó: Samir Hussein/WireImage

 

A teljes hétvégét átölelő programot olyan további, kapcsolódó tartalmak is színesítik, mint A királyi család titkai című dokusorozat, de emellett érkezik a Lencsevégen a királyi család, a díjnyertes Don Letts dokumentumfilm-sorozata is, amely Kent Gavin fotóriporter - a brit királyi család legfontosabb krónikásának - munkásságán keresztül enged betekintés a királyi kulisszák mögé.

II. Erzsébet szolgálatában – szombaton 17 órától

II. Erzsébet – A rendíthetetlen – szombaton 18 órától

II. Erzsébet – Az elmúlt 90 év – vasárnap 18 órától

A királyi család titkai – szombaton és vasárnap 12:45-től

Lencsevégen a királyi család – szombaton és vasárnap 14:45-től

Fülöp herceg – szombaton és vasárnap 15:45-től