Hihetetlenül izgalmas, új infók derültek ki a Stranger Things 3. évadáról!

Félelmetes részek jönnek, de lesz romantika is. Lehet, hogy Eleven elveszti a képességét?

2019 nyara sajnos elég messze van még, de szerencsére a Stranger Things 3. évadáról már most, egy évvel a premier előtt is lehet tudni egyet s mást. A Geektyrant össze is gereblyézte ezeket mindenféle interjúkból, közkinccsé tesszük most mi is!

  • Hopper seriff megformálója, David Harbour a Vanity Fair magazinnak adott interjújában beszélt arról, hogy az új évad igazi fordulópontot fog hozni a tróger bűnüldözőből jószívű hőssé és igazi apává felnövő karakter életében. Legutóbb ugye majdnem meghalt a negatív világban tett kirándulása miatt, de végül legyőzték a dimenziók közti hasadékból átkúszó gonoszt, sőt, a kis Elevennek sikerült szereznie egy születési anyakönyvi kivonatot is, így már teljesen legálisan lehet a pótapja a szuperképességekkel megvert/megáldott tinilánynak. Az első évad morózus, láncdohányos ordas farkasa tehát most elvileg egy hűséges német juhásszá szelídült, aki talán végre összejön a szintén sok mindenen átment Joyce-szal (Winona Ryder karaktere) – de ugye nem lenne Stranger Things a Stranger Things, ha minden ilyen idilli lenne ebben az álmos kisvárosban, ahol előbb-utóbb mindig elszabadul a gonosz.
  • Míg az első két évad Stephen King regényei előtt tisztelgett, a 3. évad állítólag már inkább John Carpenterklasszikusaira fog hasonlítani, valamint egy kevésbé ismert Chevy Chase-filmre, a Fletch-re, amiben egy jó szándékú újságíró nagyon zűrös ügyekbe keveredik: megfenyegetik, rálőnek, megvádolják, lecsukják. Ugyanakkor a korai Spielberg-filmek és a Vissza a jövőbe-trilógia rajongói is kapnak majd egy csomó utalást.
  • Az új évad egy évvel a második évad eseményei után, 1985 nyarán fog játszódni. Sokkal sötétebb hangulatú lesz az eddigi részeknél, viszont a romantikus szálak is előtérbe kerülnek: Hopper seriff és Joyce mellett Max és Lucas, valamint Mike és Eleven kapcsolata is alaposan körbe lesz járva.
  • A beképzeld pöcsből igazi vagány karakterré váló Steve (Joe Keery) állítólag minden korábbinál nagyobb szerepet fog kapni az új évadban.
  • A sorozat szuperképességű kislányát alakító Millie Bobby Brown nagyon érdekes interjút adott a Variety magazinnak: szerinte el fog jönni a sorozatban az a pont, amikor Eleven valami magasabb cél érdekében lemond a szuperképességéről, vagy egyetlen nagy önfeláldozó feladathoz teljesen kimeríti az erejét. Viszont a színésznő szerint így is izgalmas és erős karakter tud majd maradni, főleg amiatt mert az eddigi életét nem ábrándos tinilányként élte le, mint a kisvárosi kortársai, hanem egy fegyverként használt, rövidre nyírt hajú, dacos kisfiúként .
  • Több új szereplő is fog érkezni a sorozatba. Uma Thurman és Ethan Hawke lánya, Maya Thurman-Hawke egy Robin nevű, különc lányt alakít, míg A fuszeklik fejedelme és a Fűrész mára kissé eltűnt sztárját, Cary Elwest korrupt polgármesterként láthatjuk viszont.