Hullottak a könnyek a Nyerő Párosban

A harmadik nap a párkapcsolati nehézségeké, az őszinte vallomásoké, és a személyes drámáké volt.

Lezajlott az első buli, másnap azonban már nyoma sem volt a felhőtlen hangulatnak. Zdroba Patrik és párja Betti veszélyzónásként túlságosan visszahúzódók, ami nem biztos, hogy jól fog jönni a szimpátiaszavazásnál. Hódi Pamela figyelmeztette őket, hogy nyissanak a többi pár felé, hiszen szükségük lesz a szavazatokra.

Lotfi Begi is félrevonult feleségével, Rékával, hogy együtt reggelizzenek. Rég volt már ilyen közös pillanatuk, hiszen Begi állandóan kihátrál a közös reggelizésekből. Réka a szemére is veti, hogy neki nem fontosak a közös pillanatok, és már nem is működnek igazi családként. A háromgyermekes családapa számára mindez újdonságként hatott.

Nem csak a kommunikáció, de a játék terén is a lányok vitték most prímet, miközben a férfiak ismét összefeszültek. Ki más, mint Tóth Bence és Tóth Szabi szikrázott össze, mivel a tétrakásnál Bence úgy érezte, Szabi nem bízik eléggé a párjában, Muri Enikőben. Sőt, még azt is megjegyezte, hogy a zenész olyan, mintha mindig félne valamitől.

Ezek után nem meglepő, hogy maga a játék a férfiak megmentéséről szólt, egész pontosan a csajoknak ki kellett szabadítani a vécén ragadt párjukat. Kiderült, a lányok tényleg mindenre képesek: hungarocell falon, bugyogó habon törtek át, hogy megmentsék a pasikat.

Az esti beszélgetés körkérdésében arra kellett válaszolniuk a pároknak, hogy mit tud tenni a szerelmük azért, hogy tökéletesebb legyen a kapcsolatuk. Rengeteg nehézség került felszínre, és a párok őszintén vallottak a mélypontokról is. Hódi Pamela és Bence elárulták, hogy még az esküvőjüket is lemondták, de azóta rendeződtek a dolgok és nagy álmuk, hogy egy hatalmas lagzival ünnepeljék meg a frigyet.

Zdroba Patrik és Betti közt régóta feszültség van, mivel Patriknak nehéz gyerekkora volt, így nem bízik meg egykönnyen az emberekben, és a kapcsolatuk elején még Betti exe is bekavart. Egyszer már szakítottak is, és azóta a lány arra vágyik, hogy Patrik ismét bízzon benne és el tudja engedni a féltékenységét.

Tóth Szabi kacifántos, nehezen követhető vallomása után Muri Enikő egy levelet olvasott fel, melyben kapcsolatukról és vágyairól beszélt, ám Szabi reakciója mindenkit megdöbbentett.

Lotfi Begi és felesége, Réka házassága sem felhőtlen: egy nagyon durva éven vannak túl, mivel az ikrek születése után Begi depressziós lett, és semmiben sem segített a háromgyermekes édesanyának. A kapcsolatuk elkezdett széthullani, de a DJ most azt mondta, tanult a hibáiból, ám Réka kételkedik ebben.

Megyeri Csilla arra vágyik, hogy párja ugyanúgy kényeztesse őt, mint kapcsolatuk elején, ám úgy nehéz, hogy keveset vannak együtt. Azt azért elismerte, hogy Zsolt többet tesz bele a kapcsolatba, mint ő.

(via rtl.hu)