Hurrá, Michael J. Fox ismét tévésorozatot forgatott!

5 részt vállalt el a Designated Survivorben, amiben Kiefer Sutherland a katasztrófa sújtotta USA elnöke.

Ismét visszatér a képernyőkre gyerekkorunk első számú kedvence, Michael J. Fox. Az 56 éves sztár évek óta nem vállalt komolyabb szerepet az előrehaladott Parkinson-kórja miatt, de azért szerencsére nem tűnt el teljesen: 2015-ben a Vissza a jövőbe-jubileum alkalmából került a médiaérdeklődés középpontjába, és egészen 2016-ig szerepelt A férjem védelmében című szériában, ő volt az A.R.C.H.I.E. nevű szuperkutya hangja az azonos című filmben, és egy-két epizódszerepet is kapott különböző sorozatokban.

Most azonban Michael J. Fox is főszereplőként tér vissza a képernyőkre Kiefer Sutherland 2016 óta futó ABC-s sorozatában, a Designated Survivorben. Sutherland a szériában az Egyesült Államok elnökét, Tom Kirkmant alakítja. Korábban ő is csak egy alacsony presztízsű kormánytag volt, ám amikor támadás érte az Egyesült Államokat, és az összes fontos politikus meghalt, ő lett az USA első számú vezetője.

Michael J. Fox az új évadban öt részen keresztül fog egy Ethan West nevű, minden hájjal megkent, ravasz és kíméletlen washingtoni jogászt alakítani. A sztárügyvédet azért keresi fel az elnöki kabinet, hogy segítse őket ügyészként abban a perben, amiben az államtitkokat kiszivárogtató előző elnök ellen akarnak vádat emelni. Az új részeket február 28-tól láthatjuk majd az ABC-n. (via Geektyrant)