Így fér be kilenc évad négy percbe

Ha mindig meg akartad nézni az Office-t, de sosem volt rá időd, most eljött a te napod: egy segítőkész YouTube-felhasználó egy szuper válogatást vágott össze.

Az amerikai Office a Ricky Gervais-féle A hivatal remake-jeként 2005 és 2013 között futott, olyan sztárokkal a főbb szerepekben, mint Steve Carell, Ed Helms vagy John Krasinski. Az IMDb oldalán 262 ezer 801 felhasználó szavazata alapján 10-ből a nagyon magasnak számító 8,8 ponton áll, így vélhetően sokan díjazzák majd Estelle Grignon videóját, ami egy, a sorozat mind a 201 epizódjából kiválogatott összeállítás.

Az egyébként francia Grignon úgy vágta össze az anyagot, hogy mindegyik részből egy-egy másodpercet vett ki, így a kisfilm meglehetősen pörgős lett. Bepótolni így persze nem lehet a teljes sorozatot, de jó kis nosztalgia mindenkinek, akinek hiányoznak a régi kedvencek.

A válogatás pedig hiánypótlónak bizonyult, hiszen a kommentek közt nagyon sokan hálálkodnak a videó készítőjének: egyikük odáig megy, hogy élete legjobb 4 percének nevezi az anyag megtekintését. Egy másik hozzászóló találó hasonlata szerint pedig olyan az egész, mintha meghalnánk, és az utolsó perceinkben leperegne a szemünk előtt életünk filmje.

A One second of every „The Office” episode egyébként tényleg beillik „best of”-válogatásnak is, hiszen Grignon csakugyan a legjobb pillanatokat emelte ki: férfiak közti csóktól kezdve brutális kiakadásokon át egykezes fekvőtámaszig van itt minden. Az anyag egyébként kedvcsinálóként is kiválóan működik, hiszen valaki, aki nem látott egy részt sem, azt kommentelte, hogy ezek után igazán kíváncsi lenne, mégis mi a fene történik ezekben a jelenetekben.


(via Uproxx)