Így káromkodtak a Jóbarátok sztárjai, amikor elrontottak valamit

Két vicces videó is felbukkant nemrégiben: azt láthatjuk rajtuk, milyen jó hangulatban telhettek a Jóbarátok-forgatások, hiszen a színészek mindig elröhögték a jeleneteiket. Az egyik kisfilm azt mutatja be, hogy ilyenkor gyakran elkáromkodták magukat, a másikon pedig Lisa Kudrow Jennifer Coolidge miatt nem tudja abbahagyni a nevetést.

A Friends Addiction nevű Facebook-oldalra kikerült 3 perces anyagban olyan is van, hogy az egyik szereplő szándékosan elvicceli az épp forgatandó jelenetet: Matt LeBlanc például a „találjátok ki, mije van Joey-nak” kérdésre benyögi, hogy „gonorreája”, máskor pedig a Chandlert alakító Matthew Perry azt firtató esdeklésére, hogy mit tehetne azért, hogy megbocsásson neki, beszédes pillantással az ágyékára mutat.

De Perry is sokszor tréfálta meg a kollégáit – a videóba az az eset került be, amikor Courteney Cox (Monica) lelkes „ez hatalmas!” szavaira lenéz, és azt mondja, „köszönöm!”. A legtöbbször viszont talán azt láthatjuk, hogy a sztárok elrontanak valamit, és azon nevetnek: Jennifer Anistonnak (Rachel) nem sikerül olyan ügyesen levennie a melltartóját a pólója alól, ahogy azt a forgatókönyv megkívánná, Kudrow-nak nem jut eszébe a szövege, David Schwimmer túlreagálja a szövegét, és káromkodik valamit Joey-nak, LeBlanc szintén.

Perry is volt, hogy bakizott, de nála talán még viccesebb, hogy utána megpróbálta az egészet az asszisztensre kenni, ahogy Paul Rudd is nagyon mókásan reagál arra, hogy Kudrow nem tudott megjegyezni egy hosszabb mondatot (pontosabban nevet), és a végét egy „f*ck”-kal egészítette ki.

Azt pedig, hogy próbálkozott LeBlanc megfelelően berakni egy videókazettát a lejátszóba, többször is megnézhetjük, hiszen nagyon nehezen sikerült neki.


A másik, rövidebb videót a Mental Floss lőtte, és az Amerikai pite-filmekből, illetve újabban A Fehér Lótusz című sorozatból ismert Jennifer Coolidge („Stifler mamája”) vendégszereplésének egy kis részletét láthatjuk rajta: amikor a lányok régi, a városba Angliából most visszatérő barátjaként elszólja magát, hogy annak idején Phoebe le akarta építeni Monicát, majd amikor rádöbben a hibájára, angol akcentussal affektálva „s*gg”-nek nevezi magát. Coolidge pedig a felvételek során olyan viccesen mondta, hogy „arse”, hogy Lisa Kudrow egyszerűen nem bírta abbahagyni a röhögést.


(via Facebook / Friends Addiction, Mental Floss)