Így változik az RTL és a TV2 műsorrendje

Véget ért az X-Faktor, jöhet A mi kis falunk új évada. A TV2-n eközben Ifj. Schobert Norbert áll be más celebekkel együtt trágyát talicskázni a naponta jelentkező Farm VIP-ban.

A Tv2-n beköszönt a nagy változások korszaka. Véget ért ugyanis az Ázsia expressz, helyette jön már ma este a Farm VIP Schobert Norbert és Rubint Réka fiával, Ifj. Schobert Norberttel, aki mellett olyan celebek fognak november 21-től Demcsák Zsuzsa műsorvezetésével megismerkedni a tanyasi élet viszontagságaival, hátrahagyva a hétköznapok jól megszokott kényelmét, mint Nyertes Zsuzsa, Szorcsik Viktória, Dr. Hevesi Kriszta, Vajtó Lajos és Szabó „Csuti” András.

Hétköznaponként 19.50-kor a TV2-n.

 

Forrás: TV2 Sajtószoba

 

A mostani hétvégén új műsorokkal jelentkezik az RTL. A tévécsatorna szombaton 20:00-tól mutatja be A mi kis falunk új évadát, ezt követően pedig 21:15-től levetítik a Ki vagy te című, eredetileg a nemrég elstartolt RTL+ streaming szolgáltatóra szánt krimisorozat első epizódját. Szintén az RTL+ kínálatából érkezik a hagyományos tévéadóra kedvcsináló jelleggel vasárnap 21:00-kor a Zámbó Jimmy életét és halálát feldolgozó széria, A Király első része, amelyet A Nagy Fehér Főnök nyitóepizódja követ 22:15-ös kezdettel.