Ilyen lesz a Sztárban Sztár vasárnapi döntője

Sztárduettekkel jön a döntő.

Célegyenesébe érkezett a Sztárban Sztár kilencedik évada, ezen a héten eldől, ki nyeri el a legsokoldalúbb sztárnak járó elismerést. Vasárnap a Sztárban Sztár döntőjében a még versenyben lévő négy énekes egy egyéni produkcióval és egy duettel lép színpadra, amelyhez sztárvendégek érkeznek a TV2 stúdiójába.

Forrás: TV2 Sajtószoba

 

A műsor történetében még sosem végzett első helyen női énekes, de erre most minden eddiginél nagyobb esély van, hiszen Gubik Petra, Oláh Ibolya és Schoblocher Barbara mellett mindössze egy férfi énekes, Valkusz Milán jutott a döntőbe.

Minden énekes egy szóló produkcióval és egy duettel lép színpadra, amelyhez segítséget is kapnak, partnerük az adott dal egyik eredeti előadója lesz.

Gubik Petra Takáts Tamás oldalán Keresztes Ildikóként énekel majd; Oláh Ibolya Charlie-vá alakul át és Király Lindával lép színpadra; Schoblocher Barbara egy dal erejéig Bódi Guszti párja lesz, Bódi Margó bőrébe bújva; míg Valkusz Milán Curtis-ként rappel majd T. Danny oldalán.

A fináléra visszatérnek a korábban kiesett énekesek is, de nem csak szurkolni jönnek a döntősöknek, hanem egy népszerű lány- és fiú csapat egy-egy slágerét is előadják majd. E mellett pedig dalpremiert is láthatnak a Sztárban Sztár nézői, hiszen ezen az estén mutatkozik be egy vadonatúj szerzeménnyel Kökény Attila és Rakonczai Viktor különleges zenei projektje.

 

Sztárban Sztár döntő – április 9-én 19:15-kor a TV2-n!