Íme az első kép a közelgő Star Wars sorozatból!

A The Mandalorian címszereplőjét ábrázoló fotó mellett a széria rendezőinek nevét is nyilvánosságra hozták.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, kiderültek a Star Wars történetének első élőszereplős sorozatának első részletei. Az ötletgazda-executive producer, Jon Favreau rakta ki Instagram-oldalára a sztori rövid leírását, amely szerint „Jango és Boba Fett történetei után egy újabb harcos bukkan fel a Star Wars-univerzumban. A The Mandalorian a Birodalom bukása után és az Első Rend felemelkedése előtt játszódik. Egy magányos revolverhős viszontagságait követhetjük a galaxis külső peremén, távol az Új Köztársaság fennhatóságától”.

A Disney-nél pedig a jelek szerint teljes sebességre kapcsoltak, mert mindössze egy nappal később egy, a címszereplő Mandaloriant ábrázoló képet is megosztottak a rajongókkal. Bejelentették ezenkívül a széria rendezőit, akik között csupa nagy nevet találunk.

A The Mandalorian első részét Dave Filoni rendezi, aki korábban a Star Wars: A klónok háborúja és a Star Wars: Lázadók című animációs sorozatokon is dolgozott. Rajta kívül Taika Waititi (Hétköznapi vámpírok, Vademberek hajszája, Thor: Ragnarök), Bryce Dallas Howard színésznő, Rick Famuyiwa (Kábszer) és Deborah Chow (Jessica Jones) dirigálják a további epizódokat.

A The Mandalorian lesz az egyik nagy dobása a Disney jövő évben induló streamelős szolgáltatásának, ahol a Star Wars sorozat mellett a Susi és Tekergő élőszereplős verziójával, egy új High School Musical opusszal, a Szörny Rt. sorozatverziójával és egy élőszereplős Marvel sorozattal is előrukkolnak, de állítólag a Muppet show-t is le akarják porolni.


(via Variety)