Intrikák, hazugságok és egy új villalakó borzolta a kedélyeket – felpörgött a Való Világ 11

Megérkezett a “Boss Bitch”, közben elcsattant egy letagadott csók.

VV Piros nem sokkal a beköltözés után már össze is szűrte a levet VV Barnával, VV Lamin és VV Bibi turbó fokozatba kapcsoltak a balhézásban. Ebbe az amúgy is túlfűtött hangulatba érkezett az új villalakó, VV Anita, aki úgy jellemezte magát:

“Boss Bitch”.


VV Barna sajátosan udvarolt VV Pirosnak, szívhez szóló vallomása betalált: “Beindítós vagy” – mondta, és elcsattant egy csók.

 

VV Lamin végre kijöhetett a nyugiszobából, és úgy érezte, újjászületett: “Mintha most jöttem volna be a villába először”.

 

Megérkezett az új villalakó, VV Anita, és rögtön pozícionálta magát: “Úgy fogtok ugrálni, ahogy én fütyülök”. Persze, aki úgy mutatkozik be, hogy ő a “Boss Bitch”, attól nem számíthatunk másra.

 

Hatalmas paláver lett a játék közben, amelyben emojik alapján kellett kitalálniuk a villalakóknak a szólásokat és közmondásokat. VV Lamin durván belement VV Bibibe: “Szép nem vagy, buta ne legyél!”

 

Bár VV Kriszti üdvözlésére egy szülinapi bulit szerveztek a többiek, de az új villalakó nem mindenkinek szimpatikus. VV Bibi be is szólt neki: “Nem bírom a szőkéket”.

 

VV Piros lazán letagadta, hogy csókolózott VV Barnával, pedig elmondása szerint az őszinteség híve. VV Reni szegezte neki a kérdést: “Csókolóztatok?”, de VV Piros nem vallotta be az intim érintkezést.

 

A Való Való 11-et egész nap streamelheted az RTL+-on.