Istentelenül jó előzetest kapott a „sátánista” Sabrina 2. évada!

A Netflix horrorisztikus tinisorozata áprilistól sokkal szexibb, sötétebb, véresebb és látványosabb lesz, mint valaha!

A tavalyi év egyik legmenőbb sorozata kétség kívül a Netflix Sabrina remake-je volt, ami eleinte azzal került be a hírekbe, hogy a sátánisták 50 millió dollárra perelték az alkotókat a Baphomet-szobruk engedély nélküli lemásolásáért, de nagyon hamar kiderült, hogy a Chilling Adventures of Sabrina az efféle hype nélkül is megér egy misét. A széria népszerűségét pedig mi sem jelzi jobban, hogy a Netflixnél időközben elkészült a 2. évad, most pedig kijött hozzá az első előzetes is!

Figyelem! Bár a Netflix Youtube-ra kirakott  trailere nem kapott hivatalos korhatárbesorolást, a videó a nyugalom megzavarására alkalmas, erotikus és véres jeleneteket is tartalmaz, ezért mindenki csak saját felelősségre kattintson rá!

A Sabrina új évadában a címszereplő tinilány, Sabrina Spellman (Kiernan Shipka) felfedezi a sötétebbik oldalát, még jobban megismeri a szintén boszorkány szülei átkos örökségét, és miközben próbálja megvédeni az iskolai barátait, szentségtelen szerelmi háromszögbe bonyolódik a szívtipró boszorkánymester Nicholasszal és a halandó Harvey-vel. Eközben persze a szarvas-patás Sötét Úr (aki ezúttal már emberi testben jelenik meg), valamint a Sátán menyasszonya (Michelle Gomez) és a boszorkányiskolát vezető Sötét Nagymester (Richard Coyle) is tovább űzik hatalmi játékaikat az álmos kisvárosban, Greendale-ben. A készítők szerint az új évad sokkal szexibb, sötétebb, véresebb és látványosabb lesz, mint az első. Remélem, a nemrég összeírt, 13 kínzó kérdésemre is választ kapok majd! Netflix-premier: április 5. (via Consequenceofsound.net)