Itt a világvége, Glenn Close-ból is zombi lesz!

PORT.hu

Sírból visszatérő, dühös vénkisasszonyt alakít az Amazon új sorozatában, a Sea Oakban.

Az Amazon legújabb sorozatötlete, a napokban bejelentett Sea Oak a világ legjobb és legrosszabb dramedy-je is lehet. A történet ugyanis a zombifilmek, a vígjátéksorozatok és a családi drámák keveréke lesz. A helyszín egy vidéki amerikai iparváros, Rust Belt, ahol a mindig egyedül élő, szelíd Bernie néni egy rablótámadás áldozata lesz a saját otthonában.

Viszont váratlanul visszatér a túlvilágról, és elhatározza, hogy bepótol mindent, amit a hosszú élete során kihagyott, valamint ránéz a naplopó unokaöccsére és a két semmirekellő unokahúgára is – akik gyaníthatóan egyáltalán nem fognak örülni annak, hogy a nénikéjük feltámadt.

A sorozat forgatókönyvét George Saunders a bestseller író jegyzi, a showrunner-producer pedig az a Jonathan Krauss lesz, aki korábban olyan filmeket forgatott, mint a Minden héten háború és a Mocskos zsaruk. (via The Hollywood Reporter)

Kövessen minket a Facebookon!

2017. szeptember 22.Kemény akcióhős lett az új Lara Croft Alicia Vikander kaszkadőrök és személyi edzők seregével készült a Tomb Raider mozifilmre.
x